up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Castelli

Castelli Lange Hansker Diluvio

plus
  • Play videoCastelli Lange Hansker Diluvio
  • Castelli Lange Hansker Diluvio

Castelli Lange Hansker Diluvio

Produktbeskrivelse Castelli Lange Hansker Diluvio

Holde hendene varme i kalde og våte forhold kan virke vanskelig. Heldigvis for dykkere, surfere og de av oss som nekter å gå av sykkelen når været blir ekkel, har vi neopren.


Konstruert fra tre millimeter tykk neopren med varmeforsegles sømmer for å holde ut vind og vann. Trekk på Diluvios før du hoppe på setet og hodet ut i kalde og våte forhold.Funksjoner:


Neopren isolasjon for å holde hendene godt og varmt


Ingen slip gripper på palm


Utvidet neoprenmansjett å holde vinden og regn ut


Oppdag Castelli Lange Hansker Diluvio på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Castelli Lange Hansker Diluvio nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Castelli Lange Hansker Diluvio

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up