up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Castelli
360

Castelli Lange Hansker Estremo

Castelli Lange Hansker Estremo

Castelli Lange Hansker Estremo

plus
  • 360Castelli Lange Hansker Estremo
  • Play videoCastelli Lange Hansker Estremo
  • Castelli Lange Hansker Estremo
  • Castelli Lange Hansker Estremo
  • Castelli Lange Hansker Estremo

Castelli Lange Hansker Estremo

Produktbeskrivelse Castelli Lange Hansker Estremo

Den estremo Glove er designet for de kaldeste forholdene-ideelle for lave temperaturer og dårlig vær.


Konstruert fra en vindtett Windstopper X Fast stoff kombinert med en ullen materiale på håndflaten, dekket med silikon tekstur for et bedre grep og slitestyrke. Bevis at vi tar harde vinteren riding på alvor.Funksjoner:


Våre varmeste kaldt vær hanske ennå


Windstopper x rask stoff på hånden for total beskyttelse mot vind


Fleece liner for kaldt beskyttelse


Preget tone på tone skorpion logo på ryggen


Silikon print i håndflaten for bedre grep


Høy neopren mansjett med borrelås


Pre buet konstruksjon


Micro tommelen panel


I tillegg Castelli i Lange Hansker Estremo kategorien Herreklær fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Hansker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Castelli hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Castelli er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Castelli Lange Hansker Estremo

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Castelli estremo anmeldelse

-

Flott for virkelig kalde forhold ca. under 7 eller 5 grader, over denne temperaturen bruker jeg Castelli mortirolo...kvalitet og materiale veldig bra, sammen med vinterjakke Alpha ros perfekt kombinasjon. Jeg kan virkelig anbefale dem - verdt prisen

Castelli estremo hansker

-

Hansker til vintersesongen. De varmeste hanskene jeg har brukt så langt.

Mer enn verdt prisen

-

Jeg har allerede prøvd flere hansker på sykkelen min og har alltid kalde hender, og lider ofte av døde fingre, selv om dette ikke bare skyldes at jeg har på seg varme hansker eller ikke. Nå har jeg bare vært i stand til å prøve det to ganger. Første gang på min scooter med en hastighet på mer enn 50 km i timen, og det kan sies, ingen vind kom gjennom. Var allerede veldig positiv! I dag testet jeg dem på sykkelen min, de er veldig gode, fleksible, du kan bytte enkelt. Siden det var 9 ° kunne jeg ikke oppleve en følelse av forkjølelse eller ikke, men jeg vet av erfaring at med en så sterk vind som i dag ville jeg ikke hatt noe med de tidligere hanskene mine og nå glødet hendene mine, til og med nesten for varm, så veldig fornøyd! Størrelsen er normal, jeg kjøper alltid S og har gjort dette nå. Så for meg er de mer enn verdt pengene sine!

Varme votter

-

Mine fingre blir veldig kalde, men disse hanskene gjør jobben veldig bra. Beste fingerhansker jeg har prøvd så langt. Det er utvilsomt noe å gjøre med, de løper 5 cm ned i håndleddet i lengden. Det er noe man bør bare vurdere, fordi alle mine andre lag av klær også gjør ... så det er mye spenning om stedet. Jeg har kjørt turer opp til 25 km i regnet, i grader 5 til -5. og de holder vannet ut. har ikke prøvd dem i vinden ennå. Når været blir over 5 grader blir de for varme til hard MTB-kjøring. Siden jeg ikke har hatt varme fingre i frost før nå, kan jeg anbefale dem hjertelig.

Flott produkt

-

God kvalitet, produktspesifikk for vinterperioden

Castelli estremo hanske

-

Perfekt vekt perfekt varme for vinteren

Verdifulle produkter

-

Dyrt, men verdifulle hanske. Mest foretrukket hanske.

God

-

God kvalitet, varm, vindtett beste valget

Castelii hansker

-

Stor lang forventning produkt

Vastelli hansker

-

Gode ​​hansker for ekstrem kulde, meget god finish, perfeksjonere det jeg var ute

Brudd arbeid

-

God par hansker. Men til og med 1 degrees'm alltid kalde ventilene på hanskene la passere for kaldt. De trenger ikke fjerne! . For et par hansker som kalles den varmeste og dyre merke Jeg er veldig skuffet og fortsatt på min sult. Jeg anbefaler!

Utmerket

-

Perfekt hansker i vintersesongen. De er perfekt med temperaturer fra -5 til 8 grader. Den laveste prisen for Internett og forsendelsen var på gang.

En garanti!

-

Produkt stor for den store chill, garanti Slott. Speed ​​og seriøsitet nettstedet som selger dem! Higly anbefales !!!

Gode hansker

-

Jeg er oppriktig Motero og jeg kjøpte for å gå på en sykkel, er min erfaring svært tilfredsstillende fordi motorsykkel høye hastigheter er nådd, å ri kan gå til -5 ° C, men for sykkel ca 5 ° C som den lave luftvindavkjøling og når ta en time start å legge merke til den kalde rett fremfor seg, området der jeg bor er varm og vinteren er kort, så jeg er fornøyd med disse hanskene som de er Comodisimos.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up