`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Pants Corso

Castelli Pants Corso

  • Castelli Pants Corso
  • Castelli Pants Corso
  • Castelli Pants Corso

Castelli Pants Corso

Produktbeskrivelse Castelli Pants Corso

Pants Corso er en sportsbukse for menn . Denne modellen av Castelli-merket kan du kle deg for å utføre aktivitetene dine på fritiden.

Modellen kombinerer nylon og lycra, materialer som hjelper deg med å passe bedre til kroppen din. En av egenskapene til dette stykket er komforten det gir, og behandlingen har skjulte sømmer for å unngå gnidning og ubehag.

En av fordelene du vil finne i herreklærne er den termiske ytelsen, så vel som evnen til å avvise fuktighet og holde huden tørr og frisk lenger. Klær for landeveissykling er tilgjengelig i forskjellige størrelser, og du kan bruke dem på alle årstider.

Funksjoner:


- Pure italiensk styling å holde deg se bra ut selv når den er av sykkelen


- Stretch nylon / spandex vevd stoff


- Fasongsydd for atletisk utseende


- Elegant overstitch og skjult sømmer


Er du ute etter materialer fra Castelli og spesielt Castelli Pants Corso? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Corso bukser

-

Veldig bra bukser, komfortabel, god kvalitet som forventet fra Castelli!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk