`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Pave

Castelli Pave

  • Castelli Pave
  • Castelli Pave
  • Castelli Pave
  • Castelli Pave

Castelli Pave

Produktbeskrivelse Castelli Pave

Pave Jacket er en vanntett landeveissykling som tilbyr en aerodynamisk passform og vannavstøtning.

Sykkelklærne er laget med eksklusivt ultralett eVent-stoff, har elastiske paneler som forbedrer passformen til sportsklærne på kroppen din og et fleksibelt midjebånd som holder vindjakken på plass.

Dette herreklæret har en YKK Vislon-glidelås på fronten som glir jevnt for å åpne og lukke. Modellen har reflekterende paneler, foran og bak, som forbedrer synligheten i lite naturlige lysforhold. Seksjonen på baksiden er lengre for å beskytte deg mot sprut fra hjulene. Jakken inkluderer ikke hette.

Denne jakken er en øvelse i å redusere regnjakke til et minimum. Du trenger en høy ytelse stoff, så vi jobbet med eVent å få en lysere versjon av hva de allerede leverer til noen Worldtour lagene. Vi klippe det nær kroppen for å minimere flagrende stoff og for å forbedre aerodynamikken. Så vi teipet sømmene for å gjøre det helt vanntett, og ga det en vanntett YKK glidelås. Da vi stoppet.spesifikasjoner:


Eksklusiv eVent ultralett microfiber stoff

Ekstern søm taping for total vanntett konstruksjon

Vanntett YKK Vislon glidelås

Silikon gripper elastikk i midjen

Ekstra lang hale med reflekterende trim for 360 ° synlighet

Minimalistisk konstruksjon slik det passer lett i jersey lommenSpesifikasjoner:


Vekt: 189 g


Castelli Pave har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Castelli Pave som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Castelli og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Castelli Pave

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vanntett og veldig pustende

-

Testet under sterk storm holdt det veldig bra! Den har også utmerket pusteevne. Virkelig bra produkt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk