`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Prosecco Wind L/S

Castelli Prosecco Wind L/S

  • Castelli Prosecco Wind L/S
  • Castelli Prosecco Wind L/S
  • Castelli Prosecco Wind L/S

Castelli Prosecco Wind L/S

Produktbeskrivelse Castelli Prosecco Wind L/S

Alle fuktighetsstyring av våre Prosecco Base Layer Plus Den tilførte.

Beskyttelse mot vindt frontpanel.

Prosecco 1St Layer 100% Polyester Main Fabric Med Gore® Windstopper®.

Vindtett Membra.I tillegg Castelli i Prosecco Wind L/S kategorien Herreklær fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Undertøy. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Castelli hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Castelli er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Castelli Prosecco Wind L/S

Typer av ermer
Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Prosecco slott utmerket for vind og pusteevne

-

Jeg har nylig kjøpt denne undertøyskjorta for å bruke den i stedet for andre generiske eller multisport-gensere. Størrelse: Jeg er 170 cm høy i 69 kg, jeg klipper vanligvis mellom S og M i dette tilfellet valgte jeg størrelsen M som jeg kler meg perfekt uten å være tett. Testing med sykkel: med tanke på temperaturene denne måneden prøvde jeg det i rundt 40 km uten noe annet. Veldig varmt og veldig nyttig mot vinden. Pusteevne bra til tross for temperaturen (rundt 18 ° C), spesielt for svette på ryggen. Visstnok er kostnadene sammenlignet med generiske termiske nettinger nesten 8 ganger større, men den er overlegen når det gjelder ytelse. Jeg vil vente i de kaldeste månedene med å teste den i mer alvorlige værforhold, for nå er jeg veldig fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk