up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Castelli

Castelli Rosso Corsa Espresso

Castelli Rosso Corsa Espresso

plus
  • Play videoCastelli Rosso Corsa Espresso
  • Castelli Rosso Corsa Espresso
  • Castelli Rosso Corsa Espresso

Castelli Rosso Corsa Espresso

Produktbeskrivelse Castelli Rosso Corsa Espresso

Vi satte oss for å forbedre en av våre beste hansker ved å fokusere på å gjøre hansken lett å komme på og av, som vi oppnådde med høyt strøkkonstruert materiale og en lett åpen mansjett. For forbedret demping mot veibeving, la vi til Castelli Damping System for å øke komforten og beskytte nøkkelnerven i hånden. Tommelfingerområdet har en myk mikrosuede. Vi gjorde klassikken enda bedre, og det er sikkert å være en favoritt.

Egenskaper:

Castelli Damping System (CDS)

Høy strekkmanchett for lett på og av

Gelpolstring og silikongrep gir komfort og kontroll

Teksturert nett med strekk og gjenoppretting

spesifikasjoner:

Vekt: 44g (par)


Castelli Rosso Corsa Espresso er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Castelli Rosso Corsa Espresso relaterte produkter. Vårt utvalg av Hansker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Castelli Rosso Corsa Espresso

Kundeomtaler og spørsmål (13)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lure på

-

Oppsiktsvekkende hanske, perfekt finish og veldig behagelig

Castello hanske

-

Komfortable elektroder ved trykkpunkter i håndflaten. Tett og fleksibel passform ... Og ser fin ut også.

Castelli rosso

-

Jeg brukte den 2 ganger og fikk nøytrale følelser. De er komfortable og ser av god kvalitet. Imidlertid kjøpte jeg den spesielt fordi jeg har følelsesløse hender og håpet at hanskene ville bidra til å forbedre seg, noe som ikke skjedde. Med det formål å forbedre følelsesløshet i hånden ser de ikke ut til å ha noen effekt.

Gode hansker

-

Jeg ankom Peru i en god stivhet til tross for den nåværende situasjonen, produktet er veldig bra og oppfyller det som er beskrevet.

Flotte hansker!

-

passer perfekt og veldig behagelig!

Størrelse

-

Det er rettferdig, veldig rettferdig! Det er en størrelse som passer alle, så jeg antar at det er derfor liten størrelse

Utmerket

-

Veldig behagelig og av god kvalitet, selv om jeg har brukt dem lite, oppfyller de perfekt sin funksjon.

Castelli rosso corsa express

-

Hanskene er veldig vakre, stoffet veldig teknisk og lett på baksiden. De har ikke borrelås-tappen å lukke, men de glipper når de utnytter stoffets elastisitet. Litt forvirret i begynnelsen, men etter å ha brukt dem er jeg veldig glad. Stoff perfekt hengende med hånden og veldig god håndflate. Prisen er litt høy, men Castelli tilbyr kvalitet.

Perfekte hansker!

-

Flotte hansker! Castelli garanterer alltid et perfekt snitt og materialer av høyeste kvalitet. Veldig bra pris! Jeg anbefaler!

Jeg anbefaler!

-

Utførelse av veldig høy kvalitet. God passform til tross for mangelen på borrelås, takket være det det er mindre mulighet for skader på borrelås-delikate klær. Mega behagelig.

Veldig god kvalitet

-

De er hansker designet for lange ruter og ulendt terreng siden håndflaten er stor. Som alltid, materialene med først. Ganske elastisk og skjærer litt stort. I mitt tilfelle bruker jeg XL i andre Castelli-hansker og jeg måtte be om en L fordi XL var for stor for meg.

Super kvalitet og bekvemmelighet

-

Meget godt laget hansker, høykvalitetsmaterialer og solid fylling. Godt utseende og høy praktisk gjør dem til de beste hanskene jeg har brukt så langt.

Veldig komfortable hansker

-

Disse Castelli-hanskene er veldig komfortable og enkle å påføre på grunn av deres elastisitet. De er ganske kule og demper godt vibrasjonene og blåser.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up