`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Sorpasso 2

  • Castelli Sorpasso 2
  • Castelli Sorpasso 2
  • Castelli Sorpasso 2

Castelli Sorpasso 2

Produktbeskrivelse Castelli Sorpasso 2

Sorpasso 2 er en culotte for menn bygget for å tilpasse seg anatomisk til kroppen din. Denne modellen tilbyr maksimal elastisitet for å tilpasse seg din kropp og vindmotstand. Blant de viktige fordelene det gir er: holde deg varm, til tross for de lave utetemperaturene og tilbyr 3D-støtte på korsryggen.

Når du tråkker på sykkelen din vil du ha mer komfort. Progetto X2 Air setepute som gir resten du trenger i skrittet ditt. En av detaljene i dette sykkelplagget er reflekterende elementer som forbedrer synligheten i lite lysforhold.

Culotte for menn er en lang bukse og har flate sømmer som forhindrer friksjon og friksjon på huden din. I den nedre delen av beinet inkluderer versjonen reflekterende elementer som forbedrer synligheten under lite lysforhold. Versjonen inkluderer glidelåser på ankelen. Toppbandene på terrengsykkelkulotten er flate og danner en Y på baksiden for å gi all velvære du trenger når du er på veien.

Vårt beste passform er stramt for et bredt utvalg av kjølige og kalde forhold


Thermoflex Core2 foran og knær for ekstra varme


Termoflex over lår og bakre ben for ekstra strekk


Castelli-skyggeord i farget beinband


3D-støttebånd på nedre rygg og flate bib-stropper for ekstra komfort


Progetto X2 Air setepute for langdistanse rides


YKK® Camlock® glidelås med ankelåpninger med GIRO3 elastisk og reflekterende glidelås. STØRRELSER: S 3XL


Vekt: 301g (stor)


5 ° 12 ° C / 41 ° 53 ° F


Hvis du er ute etter Castelli Sorpasso 2 er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herreklær produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Culotte for ulike typer aktiviteter. Vår Culotte er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Castelli Sorpasso 2

Funksjoner
Lengde
Buseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Nedstammingsprodukt

-

Ikke testet ennå på grunn av det varme været, men det ser ut til å være veldig fint og holdbart. Snappen ser ut til å være veldig effektiv og materialene høy kvalitet.

Bare jobben

-

Det er oppfattet kvalitet, polstring er ganske bra, god passform, god temperatur, for meg

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk