`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Vela

Castelli Vela

  • Castelli Vela
  • Castelli Vela
  • Castelli Vela

Castelli Vela

Produktbeskrivelse Castelli Vela

Vela er en sportsvest og er ideell for landeveissykling fordi vekten er ultralett. Denne modellen er en del av Castelli-linjen og er laget med Dyneema-stoff som fungerer som en vindjakke og som også holder fuktighet borte fra huden din.

For å forbedre støtten har sykkelvesten i bakområdet DWR-paneler som hjelper plagget til å passe til kroppen din. På fronten har sportsklærne en full Vislon-glidelås, med vindklaff, som glir glatt for å åpne og lukke.

Blant de nye funksjonene som er inkludert er refleksstrimlene som forbedrer synligheten i lite lysforhold. Du kan beholde denne vesten i baklommen på trøya fordi den tar veldig liten plass

Dyneema® Sailcloth Front er vindtett og vanntett.

Dwr Ferdig Stretch Woven Inserts For Water Repellent Puste.

Ykk Vislon® glidelås for enkel åpning og lukking.

Folds Vekk til nesten Nothi.Castelli Vela har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Castelli Vela som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Castelli og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Castelli Vela

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Stor varme og komfort fra en svært tynn, lett å rengjøre gilet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk