`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Castelli

Castelli Velocissimo 4

Castelli Velocissimo 4

  • Castelli Velocissimo 4
  • Castelli Velocissimo 4
  • Castelli Velocissimo 4
  • Castelli Velocissimo 4

Castelli Velocissimo 4

Produktbeskrivelse Castelli Velocissimo 4

Velocissimo 4 er en menns culotte for landeveissykling . Denne versjonen gir varmen du trenger for å takle de lave temperaturene ute. I tillegg gir Thermoflex-stoffet den nødvendige strekk for å fremme bevegelsesfrihet.

For å øke kroppsvarmen har sykkelklærne glidelåser i bunnen. Du kan åpne dem for å tillate ytterligere ventilasjon eller holde den lukket for å opprettholde varmen.

Klærne til syklister har nettingstoff som gjør det mulig å passere luft og holde huden din tørr og frisk. I tillegg har den reflekterende detaljer som forbedrer synligheten i lite lysforhold. I skrittet inkluderer den en pute som forbedrer trivselen din, spesielt i langruter. Den har ingen øvre bånd.

Egenskaper:

Thermoflex stoff for varme og komfort

KISS Air2 setepute for komfort hele dagen

Mesh-bib stropper for pusteegenskaper

Refleksben som slutter med glidelås i ankelen

spesifikasjoner:

6 ° 12 ° C / 43 ° 53 ° F

Vekt: 288g


Med Castelli Velocissimo 4, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Castelli. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herreklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Castelli Velocissimo 4

Funksjoner
Lengde
Buseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk