`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Chaoyang

Chaoyang Victory Wire

  • Chaoyang Victory Wire
  • Chaoyang Victory Wire

Chaoyang Victory Wire

Produktbeskrivelse Chaoyang Victory Wire

CHAOYANG VICTORY 27.5 X 2.0 WIRE.Velkommen til vår Chaoyang Victory Wire spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Dekk head-to-head.

Spesifikasjoner Chaoyang Victory Wire

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God dekning

-

Godt produkt

God dekning

-

For øyeblikket virker det godt omslag, godt grep. Frakt ok

God kvalitet

-

Dekselet er som det vises på bildet. Tegningen ser godt grep og god drenering i det våte. Det som overrasket meg mest er at det er en veldig myk og "gummi" gummi sammenlignet med den forrige som var mer "stiv" som forutser et utmerket grep. Vi må se holdbarheten. Veldig fornøyd med tjenesten

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk