`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Continental

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000
  • Continental Grand Prix 5000

Continental Grand Prix 5000

Produktbeskrivelse Continental Grand Prix 5000

Den nye tiden i sykling.

Den beste allrounderen i feltet, brakt til et helt nytt ytelsesnivå. Kjør raskere, mer komfortabel og med økt punkteringsbeskyttelse. Gjort for å gjøre deg bedre.

Egenskaper:

BlackChili

Det handler om hvordan du blander det.

Med vår unike sliteblanding, som bare produseres i Tyskland, har vi revolusjonert sporten av sykling. Med den legendariske BlackChili Compound har vi besvart det evige spørsmålet om den beste balansen mellom grep og rullemotstand for sykling.

Regelmessige testvinster bekrefter målbare og merkbare fordeler for syklisten, etablert i laboratoriet og på veien. De nyeste polymerene samt spesialutviklet karbon svart partikler og fyllmaterialer garanterer unik ytelse.

Aktiv komfortteknologi

Den revolusjonerende tilnærmingen i sykling. Innebygd i dekkkonstruksjonen absorberer Active Comfort Technology vibrasjoner og gir en jevnere glede.

Lazer Grip

Lazer Grip, for å gjøre deg en med veien. Den lazered mikro profil strukturen utvides over dekkets skulder og gir enestående sving.

Vectran

Referansepunktet i punkteringsbeskyttelse.

Vectran ™ er en syntetisk produsert høyteknologisk fiber fra en naturlig modell. Som en edderkoppsilke er Vectran ™ en flytende krystallinsk polymer (LCP). Vectran ™ er spunnet fra den smeltede væskeformige polymeren Vectra og behandlet videre til en multi-trådtråd. Edderkoppsilke som Vectran ™ har en enorm tåremotstand med svært lav vekt: Nøyaktig de riktige egenskapene til prosessering i et premium Continental sykkel dekk som et punkteringsbeskyttelsesinnsats. En Vectran ™ Breaker er lettere, mer fleksibel og beskytter mer effektivt mot kutt enn den sammenlignbare nylonbryteren. Vectran ™ Breaker påvirker ikke rullestyrken negativt.


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Continental Grand Prix 5000? Du er heldig siden bikeinn i Felger og dekk katalogen og Dekk kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Continental Grand Prix 5000

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (72)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Gode dekk anbefales

-

Vanlig kontinental kvalitet. Ingen klager. Sterkt anbefalt.

Gullstandarden for veidekk

-

Utmerket dekk og veldig konkurransedyktig pris. Med påvist lav rullemotstand og god kvalitet, bør dette dekket være et utgangspunkt for de fleste landeveissyklister med mindre sponsing eller lokale veiforhold tilsier noe annet.

Continental 5000 dekk

-

Dekkene er veldig gode, og frakten gikk raskt.

Utmerket produkt

-

Det bekrefter bare det jeg allerede visste fordi jeg allerede bruker dette dekket. Utmerket å rulle og veldig behagelig, god punkteringsmotstand og veldig slitesterk.

Gp5000 - toppdekk - veldig rask frakt

-

Dette er mitt første kjøp på Bikeinn, og det var en flott opplevelse. Prisen på dekket er innenfor det normale området. Frakten var superrask. Jeg likte også Continental GP-5000 dekkene. 100% originalt produkt. Jeg vil fortsatt teste på veien.

Utmerket dekk og veldig rask frakt

-

Første gang du bestilte fra bikeinn, og det var en flott opplevelse. Flott pris på dekk og super rask frakt. Jeg har hatt GP4000-versjonen av dette dekket før og varte nesten 10000 km, så det var på tide med et nytt. Håper denne varer like lenge.

Den beste

-

Bedre og mer holdbare deksler

Flott dekk

-

Jeg har kjøpt både clincher og tubeless-versjonen av dette dekket, og jeg ga ikke annet enn ros for dem. Jeg har ikke tenkt på å få noe annet til landeveissykelen min på dette tidspunktet.

Glatt og holdbart

-

flotte dekk for alle forhold

Gp5000

-

Det kom bra og alt perfekt vil jeg ta testen neste uke vil jeg anbefale

Tilfredshet

-

et flott produkt, takk.

Continental gp5000

-

Veldig gode følelser i diameter 28c, lett, godt grep, veldig raskt.

Lys, føl deg rask

-

Jeg kjøpte 25c, før jeg hadde Conti Sport-modell, er disse gprix 5000 70 gram per par lettere. på veien føler de seg raskt.

Gp5000

-

Utmerket kvalitet og utmerket service. Et trygt og slitesterkt dekk.

Toppdekk

-

Lette dekk, ruller veldig bra og har god punkteringsmotstand. Feilfri produksjonskvalitet.

Continental 5000

-

Utmerket service og produktkvalitet.

Mottatt!

-

Forholdet mellom pris og kvalitet er det beste! og det kom veldig bra med posten!

Flott dekk

-

Bruk disse hele tiden et flott dekk og bruk ikke noe annet

Kontinental gp 5000 25c

-

Det er behagelig og gir følelsen av å løpe jevnt (i mål 25C.) Men jeg fikk den første skremmen med en liten glid på et stykke våt vei, hvor jeg gikk sakte. Jeg antar at det er normalt med et glatt deksel. Uansett unngår jeg å gå ut når regn truer.

Perfekt

-

Det ser veldig fint ut

Veldig bra produkt

-

Jeg klarte endelig å teste dette omslaget. Det er et veldig behagelig, lett og motstandsdyktig dekk, veldig god rulling; Uten tvil var det en veldig god oppgradering for sykkelen min, jeg anbefaler dette dekket helt for de som sykler.

Kontinentalt

-

Utmerket produkt, ekstraordinært grep selv under våte forhold, punkteringsbestandig

Toppdekk!

-

Markedets beste dekk.

Godt kompromiss mellom grep og rullende friksjon

-

Dekk med god rullekapasitet, uten å gå på kompromiss med grepet.

Flott dekk. veldig komfortabel

-

Utmerket dekk. Veldig behagelig og med lav rullemotstand. Men den må ikke ha høy kjørelengde. Uansett et utmerket dekk.

Fortsett gp 5000

-

Kan ikke gå galt med GP5000, jeg sykler alle landeveissyklene mine på disse dekkene, overgikk fra Shwalbe Pro en TT og kunne ikke vært lykkeligere. Jevn og grippy tur.

Utmerket produkt !!!

-

Normalt hadde jeg brukt lav- og mellomtrekk, men når jeg testet disse, følte jeg forskjellen. Mye mer grep i høye hastigheter, mer selvtillit når du kommer ned av samme grunn, mindre rullemotstand enn de jeg hadde brukt før, ganske enkelt de beste dekkene jeg har brukt.

Utmerket dekk

-

Det beste dekket jeg noensinne har montert så langt. Rask, komfortabel og flott grep dekk jeg vil kjøpe igjen

Continental gp 5000

-

Fint deksel med god holdbarhet og holdbarhet.

Continental grand prix 5000

-

Utmerket veidekk, effektivt, aldri skuffet!

Gode dekk

-

Jeg har alltid stolt på Grand Prix 4000. Godt grep, holdbarhet og jeg har aldri punktert. Jeg har tatt 5000 i 25. Jeg håper de overgår forventningene mine ... Rask og billig levering. God pris for dekk.

Continental grand prix 5000

-

super clincher, gjennomsnittlig kostnad vi venter på slitasje.

Kontinentalt gp 5000

-

Meget godt veidekk, god ytelse, grep og holdbarhet

Continина kontinental gp 5000 700 c x 28

-

Continина Continental Grand Prix5000 Black700 x28C лж ж ж,,,,,, г г 240 240. Велосипед Cannondale CAADX Ultegra2018, следующая остановка - космос. Обработка заказа быстрая, кроме того, без проблем исправил ошибку in размере. Legg til i en helhet, посылка отслеживается на всем пути. Магазин однозначно рекомендую.

Kommentar

-

Utmerket dekk .... Støtdempingen av dette dekket merkes, noe som gjør tråkkingen mer komfortabel. Når det gjelder holdbarhet, er det ikke det samme som GatorSkin.

Kontinentalt kjøp 5000

-

Hele prosessen med kjøp og frakt til Mexico OK, dekk av utmerket kvalitet

Veldig bra dekk

-

Jeg likte det virkelig! Jeg kjøpte de 28, jeg følte at sykkelen var mer stabil og uten tap av ytelse.

Kontinentalt gp 5000 dekk 700c x 23

-

Flotte dekk til konkurransedyktig pris og god leveringstid. Håper at de varer godt i tropisk klima

Godt omslag

-

For meg det desidert beste dekket på markedet

De beste

-

For de som trener mer enn 200k i uken, er dette de mest passende dekkene. Perfekt grep, ganske høy varighet og enkel montering.

Continental 5000

-

Godt omslag, lett og veldig vanskelig å punktere

Continental grand prix 5000 dekk

-

Utmerket dekk for sykkelutøving ruller veldig bra og sammenfaller eller ikke, 0 punkteringer, jeg tror det ikke en gang punkterer. Angående prisen er det det beste derivatet av kvalitet til tjeneste for de som bruker det

Bra dekk

-

Det andre spillet jeg bruker, brukte jeg Michelin PRO4, og varigheten i god stand på slitebåndstøttebåndet er bedre med P5000. Lengre varighet god i tilstand. Grepet er likt, med PRO4 var jeg også veldig glad i denne forbindelse. Når det gjelder punkteringer, tålte PRO4 meg litt bedre når dekket allerede er i bruk, selv om dette er vanskelig å vurdere (vinter eller sommer, tørr eller våt eller våt avkjørsel .....)

Utmerket produkt.

-

Originalt produkt, veldig bra lager- og punkteringsresistent, jeg har hatt bedre erfaringer med GP5000 eller GP4000 enn med GP4season, absolutt anbefalt, du må bare være tålmodig, det tar ca. fra 4 til 6 uker.

Utmerket.

-

Jeg har alltid brukt kontinentaldekk i konkurranser, trening, de er utmerkede, jeg godkjente denne veldig gode Gp 5000-modellen. Bikeinn skal gratuleres.

Kontinental 5000-seddel 1000

-

Det beste dekket jeg noensinne har brukt, veldig punkteringsbestandig og med utmerket rulling.

Fantastisk ytelse og utmerket valuta for pengene

-

Når jeg er inne på dette, har jeg null hodepine i dekkproblemet. Bestilte igjen et annet par.

Gp5000

-

Jeg har lest veldig gode anmeldelser av produktet, men så langt kan jeg ikke snakke om det. Leverings- og oppfølgingstjenesten er imidlertid ganske middelmådig, etter to ukers venting har jeg ennå ikke mottatt dem. På nettet hvor du kan spore forsendelsen blir kastet opp til 6 og 7 dager uten noen oppdatering. Nivået på leveringstjenester har mye å forbedre.

Strålende

-

Et flott deksel til en god pris og vekt og eksepsjonelt grep. En annen god kvalitet er stikkbeskyttelsen, veldig fornøyd med kjøpet.

Utmerket produkt

-

Kvalitetsprodukt til en god pris Takknemlig

Det går ekstremt bra!

-

Jeg bruker 700 x 25 for langtrening. Fantastiske dekk kjører veldig bra og er veldig komfortable og veldig punkteringsbestandige.

Flott dekk jeg noensinne har hatt.

-

Veldig glatt dekk. Grepet er fantastisk.Jeg kan mer attraktivt for hjørnet.

Flott !!

-

Produktet ankom før fristen, god service levert av Bikeinn. Jeg har ikke hatt tid til å teste produktet ennå, men det ser veldig bra ut.

Utmerket dekk

-

Veldig bølgende dekk og holder seg til regnet.

Gp5000 dekk

-

Utmerket produkt, anbefaler jeg alle

Mejorada

-

Jeg har virkelig blitt imponert. Hvis jeg med Grand Prix 4000Sll var klar over dette, har forventningene til musikken vært enda bedre

Conti gp5000 god verdi og utmerket pris

-

Jeg bruker den alltid gp, den optimaliserer rullingen og motstanden, men !! Frakten tar for mye tid

Nydelig dekk.

-

Rode Conti GP 4000S II´s i årevis. Disse ser bedre ut og ruller bedre. Kjøp med selvtillit. God pris fra BikeInn!

Produktkvalitet

-

Jeg er veldig fornøyd med alle sammen. Jeg liker kvaliteten på dekkene. Jeg anbefaler å kjøpe varer fra denne selgeren.

Dekk

-

Veldig bra produkt! 100% anbefalt!

Flott produkt

-

Hvis det ikke er det beste, er det et av de beste dekkene, bra grep, selv i regn, motstandsdyktig. er tvil anbefalt

Utmerket

-

Veldig raskt, smidig, den fester veldig godt til asfalten, den gir deg selvtillit. Det beste jeg har hatt

Det er gode dekk

-

Jeg byttet fra Bontrager 32C til Conti 5000 28C. Det er billigere enn å kjøpe det i Japan, og som forventet er rullingen veldig lett og tilfredsstillende. Det var et godt kjøp.

500 km inn

-

Glatt, glatt og nydelig

Beste oppgradering på roadie

-

Continental GP 5K er en av de beste oppdateringene jeg gjorde. Lav rullemotstand får meg til å føle at roadieen min er mye lettere. God gevinst på ytelsen

Stor kvalitet

-

Utmerket dekk, god ytelse og komfort.

Fortsett gp 5000

-

Lite tøft å komme seg på, men fremdeles ingen dekkverktøy. Ruller og ruller med en merkbart jevnere tur, (700x28). Først 5000 jeg har brukt, så gleder meg til å se resultatene om levetid og punkteringsmotstand. Dette kan være mitt neste evig dekk.

Det beste

-

Jeg har brukt disse dekslene i mange år og til nå har de vært gode for meg

Produktanmeldelse

-

Mitt hyggeligste dekk jeg kjøpte for en sykkel. STOR TAK TIL BUTIKKET FOR ET KVALITET ORIGINALT PRODUKT. Svært takknemlig for personalet for kommunikasjon og oppmerksomhet til kjøperen.

Veldig bra

-

Lett dekk, optimal rulling og punktering beskyttelse.

Conti 5000 - fntastic dekk!

-

Stort dekk ... responsiv, lang slitasje, punktering motstandsdyktig, bra grep ... Conti 4000 var veldig bra ... dette er enda bedre ... vanskelig å gjøre det bedre! BikeInn var bra på pris og frakt!

Fantastisk dekk!

-

Fantastisk dekk ... jevn ridning, lydhør, lang slitasje, punktering motstandsdyktig ... Conti 4000 var veldig bra, denne nye versjonen er enda bedre! Sammen med god pris og service på BikeInn!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk