`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Continental

Continental Ride Tour Rigid

  • Continental Ride Tour Rigid
  • Continental Ride Tour Rigid

Continental Ride Tour Rigid

Produktbeskrivelse Continental Ride Tour Rigid

spesifikasjoner:

Tommers størrelse = 26x1.75

Etrto størrelse = 47 559

CONTINENTAL Reifen''Ride Tour''

Ekstra punkteringsbelt

Allround-dekk for alle underjordiske, kontinuerlige senterbaner som gir gode rullende egenskaper og tilstrekkelig trekkraft ved svingning, motstandsdyktig slitasje og slitestyr.

180 TPI

reflekterende


Liker du Continental Ride Tour Rigid? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Felger og dekk produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Felger og dekk finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Continental Ride Tour Rigid

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (17)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trek 2300

-

Jeg har en 2005 Trek 2300 med Ultegra gruppesett og vil vite om disse dekkene vil passe på Race X Lite-hjulene mine. Jeg har for øyeblikket 700x25c dekk. Takk skal du ha!

våre eksperter svarer

Hei, ja dekkene får plass på en Trek 2300 2005-modell.
Hilsen.

Anbefalt

-

Robust, med litt grep på veien og våte forhold. Den nøyaktige målingen med vernier-tykkeren er 43mm, når det står 47mm. anbefalt

Anbefalt

-

Stivt dekk, med litt grep på veien og vått. Vær forsiktig med målingene, det gir meg den vernier tykkelen, 33mm og ikke 37mm

Kontinental tur tur stiv

-

Litt vanskelig å passe til dypere felg, men gode dekk

Rask levering, uten problemer og flott produkt !!!

-

bestilte 2 sett med dekk til meg og fru. enkel transaksjon med selskapet, gode kokker og rask, levering fra Spania til Storbritannia om 5 dager. dekkene er flotte og gjør veien enkelt og nesten ikke motstand. flott kostnadseffektivt produkt.

Kompatibilitet 700x28 på hvite via niron

-

Hei. Jeg har en Bianchi via Nirone på omtrent 4 år. Jeg vil montere disse 700x28 Continental (nå monterer jeg Victoria 700x23 med bil) for å kunne gå litt mer på grusveier og litt mindre på normale veier der jeg nylig risikerte huden min noen ganger. Tror du de er rammekompatible? Kan de bli der? På forhånd takk til alle for deres bidrag

våre eksperter svarer

Hei, dette 700x28 dekket kan monteres på din Bianchi.
Hilsen.

Det er perfekt

-

Perfekt levering til rett tid for et dekk som er veldig enkelt å montere. For bruk i veldig solid dekk, rullende for tørr mark med også et godt grep for å ta fatt på veldig lange turer!

Brette opp sykkeldekk?

-

Hei, kan jeg bytte ut de originale dekkene som er 20x1.75 / 44-406? Er disse dekkene egnet for en sammenleggbar sykkel? Takk Jon

våre eksperter svarer

Hei, ja dekkene får plass på sykkelen din.
Hilsen.

Jeg har en moma city klassisk turneringssykkel

-

Flink. Jeg har Moma city Classic 26 turnsykkel med 26x 1.50 dekk, jeg vil gjerne vite om dette dekket passer meg, siden jeg leter etter noe som vil hjelpe meg å gå på brolagte veier. En hilsen. Takk skal du ha.

våre eksperter svarer

Hei, ja dette vil være et godt alternativ.
Hilsen.

Dimensjonering

-

Mike sykkel har for tiden en 700x25c vil 700x28c passe?

våre eksperter svarer

Hallo, ja de vil passe på det.
Hilsen.

Utrolig pris / kvalitet

-

De har vært enkle å ta på, veldig motstandsdyktige mot punkteringer, reflekterende bånd og ikke tunge i det hele tatt. På en sammenleggbar, by- eller trekkende sykkel er de en sikker hit for å unngå å måtte reparere punkteringer. Sideblokkene tillater å sirkulere stille på ikke-brolagte baner eller grønne veier, tegningen straffer ikke turen. Anbefalt.

Re: indre rørs kompatibilitet

-

Hei, jeg vil bytte ut min nåværende Conti Contact 700 x 37c / 37-622 med dette dekket, men størrelse 700 x 28c. 1. Ville 700 x 28c passe på kanten? 2. Ville det være nødvendig å bytte innerrør også? Takk og hilsen.

våre eksperter svarer

Hallo, det vil det.
Hilsen.

Spørsmål

-

Hei, jeg vet ikke så mye om sykkeldekk, så dette er grunnen til at jeg stiller dette spørsmålet. Jeg leter etter et bredere og mer allsidig dekk Er det mulig å montere Continental-turneen 700 x 47 C som reflekterer svart? Sykkelhjulene mine er 622x 16C og dekkene jeg har fått nå er 700-28C. . Jeg lurer på om jeg vil passe dekkene ovenfor på hjulene mine? Kan du gi deg råd?

våre eksperter svarer

Hei, du må sjekke om rammen din godtar dekk på 47C (47 mm).
Hilsen.

Reveiw

-

Continental ride tour dekk er en god oppgradering for meg fra kontinentalt kontaktdekk som de har erstattet, mer aggressiv slitebane med et høyt rullesenter. Jeg har montert dem på min sammenleggbare sykkel som jeg skal bruke til å turnere Europa, de er ideelle for vei eller grus. Veldig rask effektiv levering av et godt produkt 406 x 47 Hilsen Paul

Meget god kvalitet / pris forhold

-

Jeg kjøpte disse dekkene "Continental Ride Tour Rigid Black / White 26 x 1.75". Jeg trenger dem for en bysykkel, for å bevege seg hovedsakelig på asfalt. Forsendelsen har gått raskt og uten problemer, levert uten problemer på valgt innsamlingssted. Jeg liker dette samlealternativet veldig, og det er en av grunnene til at jeg liker å handle på BikeInn. Dekkene ser bra ut. Til min overraskelse kommer de med reflekterende band, noe som er flott for bybruk. Holdbarheten vil fortelle tiden, men førsteinntrykket er veldig bra for et prestisjetungt merke som Continental.

Komfortabelt og vakkert dekk

-

Et godt og elegant dekk er veldig vakkert når jeg har satt det på sykkelen. Jeg har lagt det på en grussykkel, og sannheten er at det demper mye, og det er veldig behagelig også å si at for nå har jeg bare prøvd det på humpete veier og dårlig asfalterte veier Jeg har ikke en gang lagt den i skogsspor og veier, men det gir meg et veldig godt inntrykk, og jeg tror det vil være behagelig også i de områdene

Dekkskifte

-

Hallo, jeg har en hybridsykkel utstyrt med 700-37 C 37 622. Jeg leter etter et bredere og mer allsidig dekk. Er det mulig å montere Continental-turneen 700 x 47 C som reflekterer svart? (Eller 700-42 C) Og i så fall hva dimensjoner for luftkamre. Takk for svaret Hilsen J. Lucas

våre eksperter svarer

Hei, Continental Ride Tour 700x32C vil være et godt alternativ.
Dimensjonen på de indre rørene bør for eksempel 700x30-40.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk