up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoContinental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix
  • Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix
Continental

Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

plus

Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Produktbeskrivelse Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Tune din road sykkel for rask, smidig og grippy håndtering,

Aerodynamisk, smidig forhjul kombinert med grippy og komfortabel bakdekk

Utmerket punktering beskyttelse takket være Vectran punkteringsbeskyttelse innsats

Utmerket grep, høy kjørelengde og effektiv rullende takket være BlackChili Compound

Spesifikasjoner:

BlackChili:

Et nytt forhold mellom grep og rullemotstand: Denne unike slitebanegummiblanding som bare er produsert i vårt tyske fabrikken har revolusjonert sykkeldekk. BlackChili Compound forbedrer rullemotstand med 26% og gir 30% mer grep enn aktivert silika compounds.Premium dekk med BlackChili forbindelse også imponere med høyere kilometerstand og i motsetning til mange flere forbindelser, gir en konstant tur fra den første til den siste kilometeren.

Vectran:

Referanseindeksen i punkteringsbeskyttelse: Vectran er et syntetisk fremstilt high tech fiber fra en naturlig modell. Som edderkopp silke, er Vectran en flytende krystallinsk polymer (LCP). Vectran er spunnet av den smeltede flytende polymer Vectra og bearbeides videre til en multi tråd tråd. Edderkopp silke som Vectran har en enorm rivestyrke til en svært lav vekt: Akkurat de rette egenskapene til å behandle inn en premie Continental sykkeldekk som en punktering beskyttelse innsats. En Vectran Breaker er lettere, mer fleksibel og beskytter mer effektivt mot kutt enn sammenlignbare nylon breaker. Vectran Breaker ikke påvirke rullemotstand

TPS: En banebrytende forhjul og bakhjul system for road racing Med TirePositioning System, den siste lille bit av det som nå er teknisk mulig er blitt utnyttet. Motorsyklister har kjent i lang tid: Ulike krav til et forhjul enn på sin bakre motstykke. Den smalere forhjul gir redusert luftmotstand og bedre håndtering. En vedheft optimalisert slitebane blanding leverer den nødvendige grep spesielt for våt svingene. Den brede bakdekket gir bedre veigrep takket være en større kontaktflate og samtidig mer komfort. Takket være rask rullende, optimalisert slitebane blanding og større kontaktflate på bakdekket, reduseres slitasjen. Resultatet er et banebrytende forhjul og bakhjul system for road racing; å finne i vår GP Attack og Force kombinasjon. - Ny siden 2013: De første rør med TPS-systemet!


Ønsker og kjøpe Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Dekk modeller. Oppdag våre nye Felger og dekk kampanjer på bikeinn. Laget av Continental, kommer dette Dekk produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt - beste pris

-

det beste stedet !!! rask levering, god pris

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up