`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Continental

Continental Supersport Plus Folding

  • Continental Supersport Plus Folding
  • Continental Supersport Plus Folding

Continental Supersport Plus Folding

Produktbeskrivelse Continental Supersport Plus Folding

Messengers, Hardcore Pendlere og fixie Riders

Supersport stamtavle er lang stående i Contienntal serien, som en modell levere lang kjørelengde og utrolig punktering motstand.

Låne en velprøvd dekkmønster fra ærverdige Grand Prix, Supersport PLUS har nå vår Plus breaker belte, et tykt elastomerlag under slitebanen for å gi overlegen punktering beskyttelse

Robust, ekstra tykk casing gummi gir ekstra sidevegg holdbarhet, mens lagt materiale i slitebanen stripe definerer slitebanen liv som ingen andre.

Spesifikasjoner:

Ved å unngå punktering er det eneste kravet

Myk elastomer PLUS beltet under slitebanen

Torner, er glass og annet rusk skjøvet bort i stedet for å trenge gjennom


Hvis det du trenger er Continental Supersport Plus Folding er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Dekk støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt for trening

-

Perfekte dekk for trening, takket være antipunkturbånd er det veldig vanskelig å punktere selv når de er klare til å skifte. Og umiddelbar levering

Prisutvikling topp

-

Continental er alltid toppdekk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk