`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Continental

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII
  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII
  • Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Produktbeskrivelse Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Funksjoner:


- Facelift av den anerkjente 4000s clincher dekk


- Sømløs casing design forbedrer sitteplasser på felgen, dekk ensartethet og rullemotstand


- Håndlaget i Korbach med BlackChili Compound og Vectran BreakerTeknologi:


BlackChili Compound:


I de forsknings-og utviklingslaboratorier for Continental sykkeldekk i Korbach, Tyskland, har de ansatte og ingeniører vært på jakt etter løsningen på en av de grunnleggende problemene dekk konstruksjon: De kjører egenskapene til gummiblanding av et dekk er i stor grad bestemt av tre samhandlende faktorer: statisk friksjon (grep), rullemotstand og kjørelengde.


Den dilemma er at man forbedre en av disse faktorer, og i sin tur, forverres i det minste en annen faktor.


Et dekk med maksimalt grep slites ut raskere og ruller saktere. Hvis man gjør at dekket raskere eller mer holdbare, da dette i sin tur reduserer grep.


Med den daværende høyeste standard av sammensatte teknologi, Aktivert Silica Compound har allerede nådd en svært høy standard på kompromiss, ville våre utviklere å ta compounding til et enda høyere nivå.


Dette fører dem til å driste seg inn i nytt territorium, utforske nye måter slik at i 2005 gjorde de et gjennombrudd i å blande teknologi, de første skritt til det som nå er kjent som BlackChili.


Denne revolusjonerende forbindelsen er basert på de nyeste funnene på polymer og andre råvarer forskning.


For BlackChili avgrense vi nyutviklet syntetisk gummi med naturgummi med påvist høy ytelse i slitebanen.


Vi bruker disse gummi med spesielle nanometric karbon sotpartikler, som er optimalisert i form og overflateegenskaper for beste bruker for den tiltenkte dekk. BlackChili Compound når en enestående ytelse.


Dekk med BlackChili Compound nå en enestående nivå av ytelse. Sammenlignet med den forrige beste Aktivert silikablanding, BlackChili dekkene har 26% mindre rullemotstand, en 30% høyere friksjon verdi (grep) og en 5% økning i kjørelengde.


BlackChili teknologi står aldri stille som det er kontinuerlig utviklet og tilpasset de enkelte anvendelser av nye Continental dekk som de fortsetter å bli produsert ut av fabrikken Korbach.


Enten det er på veien eller terrengsykkel, hastighet og grep fordelene er svært merkbar. Komplekset sammensatte teknologien er så følsom at dekk med BlackChili Compound kan bare produseres utelukkende i vår tyske Korbach fabrikken.


Vectran Breaker:


Vectran er spunnet av Vectra flytende krystall polymer, noe som resulterer i en tråd som er termoplast og har multifilaments. Denne semicristalline materiale er vanskeligere da aramid, har fem ganger høyere strekkfasthet enn stål, og i tillegg er også lettere enn sammenlignbare nylontråd.


Vectran opprettholder disse attributtene selv i de mest ugunstige værforhold.


Er du interessert i Continental Tubular Grand Prix 4000 SII? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Continental Tubular Grand Prix 4000 SII. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Felger og dekk artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Continental Tubular Grand Prix 4000 SII

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

De beste

-

For meg det beste rørformet jeg har prøvd. Garanti for god rullering, komfort og nesten ingen punktering i løpet av de 5 årene jeg har brukt dem. Den eneste treffer prisen, for dyr ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk