`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Continental

Continental Tubular Sprinter Gatorskin

  • Continental Tubular Sprinter Gatorskin
  • Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Produktbeskrivelse Continental Tubular Sprinter Gatorskin

Slitesterk og punktering motstandsdyktig casing, klar for utallige miles

Solid sporty og treningsledsager som trosser de verste veiforhold

God punkteringsbeskyttelse takket være Safety anti punktering breaker belte

Ekstremt lang levetid takket være slitasje optimalisert slitebanen

Spesifikasjoner:

DuraSkin:

Å rulle med slag:

Dekk med DuraSkin sidevegg beskyttelse må være i stand til å rulle med slag. De brukes under de tøffeste forhold. På messenger sykler, dekkene skli langs fortauskanter; på touring sykler, krysser de kontinenter uten å slite ut. I racing sykling, må de tåle tøffe tester som Paris Roubaix. Den høye kvaliteten polyamidstoff beskytter dekkstammen mot de verste forhold. Disse dekkene skiller seg ut takket være sine brune sideveggene.

Safety Breaker:

Punktering beskyttelse med et system:

Safety Breaker består av Kevlarreinforced, høy styrke nylonstoff. Punktering og kuttet motstandsdyktig, men likevel lett og fleksibel, justerer dekket raskt til overflaten under. Uten å øke vekten eller rullemotstanden merkbart, beskytter skroget mot fremmedlegemer og bidrar til en lengre levetid av dekket. Dekk med Safety Breaker også gi gode komfortegenskaper.

Vekt: 280g


Continental Tubular Sprinter Gatorskin er et produkt som samsvarer til den Dekk kategorien innen Felger og dekk utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Continental Tubular Sprinter Gatorskin? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Meget slitesterkt kontinentalt rørformet

-

Jeg har brukt disse dekkene i fire år nå ~ 40 000 km har jeg gått gjennom rundt 8 av dem. Fire har punktert og fire har nettopp slitt gjennom slitebanen som jeg anser som en flott ytelse for et relativt lett dekk. Når de er så smale, må de pumpes hardt opp (110psi), noe som betyr en ujevn tur på grov tetning, men veldig glatt på fin tetning.

Anmeldelser

-

Utmerket dekk.

God produktkvalitet, forferdelig frakt

-

utmerket produkt, forsendelsen tok 2 uker mer enn budsjettert

Tubular kontinentale

-

Tubular veldig robust og med en veldig tynn rulle, men dette påvirker ikke grepet i det hele tatt. Stor rørformet

Flott robotdekk

-

Ser et godt dekk og monteres pent på hjulene mine!

Brutales

-

Veldig bra rørformet, jeg har montert etter å ha rullet med Tufo s33 pro og følelsen av forbedring når du ruller er brutal. Det er sant å ta dem til 8 barer med Tufo, med Gatorskin kan du gå til 12 barer. I alle fall både estetisk, i konstruksjonen av rørformet for å fjerne dem fra esken som i ytelse, anbefales en rørformet 100%. Forresten, håndlaget i Tyskland ;-).

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk