up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Continental

Continental Veidekk Grand Prix 4 Season

plus
  • Play videoContinental Veidekk Grand Prix 4 Season
  • Continental Veidekk Grand Prix 4 Season

Continental Veidekk Grand Prix 4 Season

Produktbeskrivelse Continental Veidekk Grand Prix 4 Season

Robust hele sesongen dekk med bekymring gratis punkteringsbeskyttelse og beste levetid

Solid følgesvenn for touring og trening; doesnt viker unna sol eller regn

Utmerket punktering beskyttelse takket være dobbel Vectran punkteringsbeskyttelse innsats

Utmerket grep og lang levetid sammen med robust DuraSkin sidebeskyttelse

Teknologi:

Referanseindeksen i punkteringsbeskyttelse:

Vectran er et syntetisk fremstilt high tech fiber fra en naturlig modell. Som edderkopp silke, er Vectran en flytende krystallinsk polymer (LCP). Vectran er spunnet av den smeltede flytende polymer Vectra og bearbeides videre til en multi tråd tråd. Edderkopp silke som Vectran ™ har en enorm rivestyrke til en svært lav vekt: Akkurat de rette egenskapene til å behandle inn en premie Continental sykkeldekk som en punktering beskyttelse innsats. En Vectran Breaker er lettere, mer fleksibel og beskytter mer effektivt mot kutt enn sammenlignbare nylon breaker. Vectran Breaker påvirker ikke rullemotstanden.

DuraSkin:

Å rulle med slag:

Dekk med DuraSkin sidevegg beskyttelse må være i stand til å rulle med slag. De brukes under de tøffeste forhold. På messenger sykler, dekkene skli langs fortauskanter; på touring sykler, krysser de kontinenter uten å slite ut. I racing sykling, må de tåle tøffe tester som Paris Roubaix. Den høye kvaliteten polyamidstoff beskytter dekkstammen mot de verste forhold. Disse dekkene skiller seg ut takket være sine brune sideveggene.


Ikke vent lenger og kjøpe Continental Veidekk Grand Prix 4 Season! Hos bikeinn, alle våre Felger og dekk produkter har full produsentgaranti på merket Continental. Kjøpe i vår sykkel butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår sykkel samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Continental Veidekk Grand Prix 4 Season så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Continental Veidekk Grand Prix 4 Season

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Utmerket dekk fra Continetal. Takk Bikeinn.

Kontinental

-

Veldig bra dekk i tørt og vått, jeg anbefaler det til alle ...

Veldig bra produkt

-

Utmerket.

Helt utmerket

-

Stort dekk - har brukt til pendling, wkd ridning osv. Aldri et problem. Alltid liker å holde et ekstra og for disse pengene, en stjele.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up