up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoContinental Veidekk Grand Sport Race
  • Continental Veidekk Grand Sport Race
Continental

Continental Veidekk Grand Sport Race

plus

Continental Veidekk Grand Sport Race

Produktbeskrivelse Continental Veidekk Grand Sport Race

Funksjoner:


Solid 3/180 tpi casing


NyTech breaker for den beste beskyttelse mot punktering


PureGrip sammensatte sikrer utmerket grep


Ytelse orientert all round dekk for trening og konkurranse


Robust 3/180 casingTeknologi:


NyTech Punktering:


Vår nye NyTech punkteringsbeskyttelse har blitt utviklet basert på den velprøvde Continental Safety breaker. Sin nylon stoff gjør det motstandsdyktig mot punkteringer og kutt som kevlar forsterket høy styrke fiber, men tilbyr lavere rullemotstand og redusert vekt.


Den NyTech breaker sitter mellom Safety og Hardvoks bryter som mer effektiv punkteringsbeskyttelse casing i forestillingen sektoren.


Pure Grip Compound:


Basert på aktiverte silika forbindelser, ble denne teknologien opprinnelig ment som et prestasjonsnivå sammensatte, men etter intensiv utvikling på våre Korbach Forskning og utviklingsavdelingen Facility, en avansert ny sammensatt med fremragende grep og langrennsegenskaper ble utviklet.


Denne nye gummiblandingen, gitt selvforklarende navnet "Pure Grip", er rangert rett bak vår BlackChili sammensatte og blir brukt i våre ytelse produkter både i veien og terrengsykkel sektorer.


Samtidig som den gir godt grep, er det også langvarig og svært holdbart - begge egenskapene til Continental dekk, som er utelukkende produsert i fabrikken i Hefei (Asia).


Kjenner du alle funksjonene til Continental Veidekk Grand Sport Race? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Felger og dekk artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Dekk kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Continental er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Continental Veidekk Grand Sport Race

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Continental grand prix

-

Det er fantastisk, det fungerer bra, veldig god kvalitet For prisen det har, en 10 for meg anbefaler jeg det

Ideell

-

Målet er det ideelle for bordet på min sykkel Gjenta forsikring når du bruker.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up