up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoContinental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular
  • Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular
  • Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular
Continental

Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular

Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular

plus

Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular

Produktbeskrivelse Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular

Funksjoner:


- Facelift av den anerkjente 4000s clincher dekk


- Sømløs casing design forbedrer sitteplasser på felgen, dekk ensartethet og rullemotstand


- Håndlaget i Korbach med BlackChili Compound og Vectran BreakerTeknologi:


BlackChili Compound:


I de forsknings-og utviklingslaboratorier for Continental sykkeldekk i Korbach, Tyskland, har de ansatte og ingeniører vært på jakt etter løsningen på en av de grunnleggende problemene dekk konstruksjon: De kjører egenskapene til gummiblanding av et dekk er i stor grad bestemt av tre samhandlende faktorer: statisk friksjon (grep), rullemotstand og kjørelengde.


Den dilemma er at man forbedre en av disse faktorer, og i sin tur, forverres i det minste en annen faktor.


Et dekk med maksimalt grep slites ut raskere og ruller saktere. Hvis man gjør at dekket raskere eller mer holdbare, da dette i sin tur reduserer grep.


Med den daværende høyeste standard av sammensatte teknologi, Aktivert Silica Compound har allerede nådd en svært høy standard på kompromiss, ville våre utviklere å ta compounding til et enda høyere nivå.


Dette fører dem til å driste seg inn i nytt territorium, utforske nye måter slik at i 2005 gjorde de et gjennombrudd i å blande teknologi, de første skritt til det som nå er kjent som BlackChili.


Denne revolusjonerende forbindelsen er basert på de nyeste funnene på polymer og andre råvarer forskning.


For BlackChili avgrense vi nyutviklet syntetisk gummi med naturgummi med påvist høy ytelse i slitebanen.


Vi bruker disse gummi med spesielle nanometric karbon sotpartikler, som er optimalisert i form og overflateegenskaper for beste bruker for den tiltenkte dekk. BlackChili Compound når en enestående ytelse.


Dekk med BlackChili Compound nå en enestående nivå av ytelse. Sammenlignet med den forrige beste Aktivert silikablanding, BlackChili dekkene har 26% mindre rullemotstand, en 30% høyere friksjon verdi (grep) og en 5% økning i kjørelengde.


BlackChili teknologi står aldri stille som det er kontinuerlig utviklet og tilpasset de enkelte anvendelser av nye Continental dekk som de fortsetter å bli produsert ut av fabrikken Korbach.


Enten det er på veien eller terrengsykkel, hastighet og grep fordelene er svært merkbar. Komplekset sammensatte teknologien er så følsom at dekk med BlackChili Compound kan bare produseres utelukkende i vår tyske Korbach fabrikken.


Vectran Breaker:


Vectran er spunnet av Vectra flytende krystall polymer, noe som resulterer i en tråd som er termoplast og har multifilaments. Denne semicristalline materiale er vanskeligere da aramid, har fem ganger høyere strekkfasthet enn stål, og i tillegg er også lettere enn sammenlignbare nylontråd.


Vectran opprettholder disse attributtene selv i de mest ugunstige værforhold.


Oppdag alle Felger og dekk produkter som du kan finne hos bikeinn som Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular. Kjøp nå Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular og spar mye penger på Dekk produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Continental vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular og andre sporter i vår sykkel butikk? Takket være bikeinn kan du nå se et enormt utvalg av Felger og dekk artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Continental Veidekk Tubular Grand Prix 4000 SII Tubular

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God service

-

Varen ble mottatt i god emballasje uskadet

De beste

-

For meg det beste rørformet jeg har prøvd. Garanti for god rullering, komfort og nesten ingen punktering i løpet av de 5 årene jeg har brukt dem. Den eneste treffer prisen, for dyr ...

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up