`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dainese

Dainese Acca Short Man

  • Dainese Acca Short Man
  • Dainese Acca Short Man

Dainese Acca Short Man

Produktbeskrivelse Dainese Acca Short Man

Sykkelhanske med høyfrekvent mikroinnsprøytningsarmering på knokene. Støtte i mykt karbonstoff på ringfingrene og pekefingeren. Baksiden av hånden i nylon og spandexnett for større lufting. Palmforsterkning i Clarino. Airprene håndledd med borrelåsjusterbar mansjettrem.


Tenker du på og kjøpe Dainese Acca Short Man? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 33.99 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Dainese til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Dainese Acca Short Man

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk