up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Velg det beste offisielle utstyret for sykling

Du kan kjøpe det offisielle utstyret fra merkene som Castelli , Alé , Santini , Sportful . Her er noe offisielt utstyr for sykling som følger:

Hjelm
Sykkelutstyret som følger er alt nødvendig. Men denne er definitivt, selvsikkert ikke forhandlingsbar. Selv om sykling uten hjelm er tillatt i byen din, må du forsvare deg selv. Når du velger en sykkelhjelm, må du passe på at hjelmen passer til hodevolumet og måten du kjører på.

Sykkelhansker
Hansker passer som et sykkelutstyr du må ha av mange grunner. Først bevarer de hendene dine i tilfelle en ulykke. For det andre begrenser de irritasjon og skader. Den tredje, mindre anerkjente fordelen er at sykkelhansker forsvarer ulnarnerven.

Rideshorts
Hvis du velger en leiesykkel for en lang dag med ridning, bør du vurdere å kjøpe noen rideshorts av høy kvalitet. Disse shortsene er ment å påvirke deg, så du slipper å skrape og gni etter tiltak med konstant øvelse. Sykkelshorts øker også for å gi deg litt mer pute på baksiden og setet.

Multi verktøy
En vei er et uregelmessig sted for en syklist. Selv den mest forsiktige sykkeleieren kan bli grepet av vakt av en bolt som slippes ut av svingninger. Dette er grunnen til at et multiverktøy ligger på timeplanen din for sykkelutstyr du må ha. Multiverktøy er forskjellige i størrelse, tilstand og formål. Noen av de tyngre er tenkt lagret hjemme.clouse menu Lukk