up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Deler reservedeler

Deler reservedeler sykkel

Handle på vårt enorme utvalg av Deler reservedeler. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt sykkel utstyr i bikeinn.

Merkevarer av Deler reservedeler

Utvalgte produkter av Deler reservedeler

Finn reservedelene du trenger til sykkelen din

Nederste braketter
Bunnbrakettene på en sykkel kombinerer veivsettet med sykkelen og lar veivsettet rotere fritt. Du kan kjøpe bunnbrakettene fra Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Mavic .

Bremser
Bremsene er den automatiske enheten som hindrer bevegelse ved å forbruke strøm fra et system i bevegelse.

Kabler
Kabler brukes til å sjekke girsving på sykler med utstyrte drivlinjer. De består av to deler: en indre kabel og en ytre kabel.

Kassetter
En kassett er samlingen av tannhjul plassert på den bakre kjernen av sykkelen, holdt sikkert på plass med en gjenget kassettlåsring .

Kjedelåser
Kjettingslåser er bygd opp av et sett med faste stållenker som normalt er inne i et beskyttende nylondeksel og en lås. Kjedesperre brukes til å feste sykkelen.

Chainrings
Chainrings er det viktigste utstyret i maskinen som er sykkelen din. De er ansvarlige for å overføre energien.

Veiv
Veivene er armen koblet i rett vinkel til et roterende håndtak som ringformet bevegelse presenteres til eller oppnås fra stangen.

Sykkelstyr
Sykkelen styret er rattkontroller for sykler. Det tilsvarer en styrestang for sykler.

Sykkel padler
Sykkelpadlene er verktøyet som brukes til å kjøre syklene. Sykkel padler lar sjåfører dreie kjøretøyene automatisk girkasse.clouse menu Lukk