up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

DMT

DMT Taurus MTB Shoes

plus
  • Play videoDMT Taurus MTB Shoes
  • DMT Taurus MTB Shoes

DMT Taurus MTB Shoes

Produktbeskrivelse DMT Taurus MTB Shoes

Denne skoen tilfredsstiller behovene til syklisten som leter etter en sko med en sål som ikke er for stiv, men samtidig med en øvre laget i søkte og pålitelige materialer og lukning.

Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen sykkel utstyr, oppdag bikeinn. Som DMT autorisert forhandler har alle våre sykkel produkter full produsentgaranti av DMT. Velg en av våre Herresko kategorier og oppdag utvalget av Herresko produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner DMT Taurus MTB Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up