`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

DMT

DMT Vega 2.0

  • DMT Vega 2.0
  • DMT Vega 2.0

DMT Vega 2.0

Produktbeskrivelse DMT Vega 2.0

VEGA er den absolutte innovasjon. En sko som er født i Italia og utviklet kombinerer materialer og vet hvordan teknisk atletisk. Omsorgen for detaljer, elegant linje og ren feire de store funksjonene i VEGA: fra den eneste i karbonfiber brukt i fly business også, til thermofixed øvre og ekstra luftet på grunn av bruk av materialer MICRO1 og MICRO AIR CELL, til nedleggelsen fast og garantert fra Boa System. VEGA er for syklist den mest presserende som løp for timer og later det maksimale fra hans sko til den siste "flying".

DMT Vega 2.0 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, DMT Vega 2.0 har den offensielle garanten av merket DMT. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herresko katalog og Sykkelsko kategori.

Spesifikasjoner DMT Vega 2.0

Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk