up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

DMT

DMT Vej Sko Pegasus

plus
  • Play videoDMT Vej Sko Pegasus
  • DMT Vej Sko Pegasus

DMT Vej Sko Pegasus

Produktbeskrivelse DMT Vej Sko Pegasus

Denne skoen oppfyller behovene til syklisten som er ute etter en sko med en såle som ikke er for stiv, men som kan skryte av en øvre og lukking gjøres i søkt etter og pålitelige materialer.

Hvis det du trenger er DMT Vej Sko Pegasus er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Sykkelsko støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner DMT Vej Sko Pegasus

Lukninger
Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up