up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

DMT

DMT Vej Sko Vega 2.0

plus
  • Play videoDMT Vej Sko Vega 2.0
  • DMT Vej Sko Vega 2.0

DMT Vej Sko Vega 2.0

Produktbeskrivelse DMT Vej Sko Vega 2.0

VEGA er den absolutte innovasjon. En sko som er født i Italia og utviklet kombinerer materialer og vet hvordan teknisk atletisk. Omsorgen for detaljer, elegant linje og ren feire de store funksjonene i VEGA: fra den eneste i karbonfiber brukt i fly business også, til thermofixed øvre og ekstra luftet på grunn av bruk av materialer MICRO1 og MICRO AIR CELL, til nedleggelsen fast og garantert fra Boa System. VEGA er for syklist den mest presserende som løp for timer og later det maksimale fra hans sko til den siste "flying".

Kjenner du alle de egenskaper som gjør DMT Vej Sko Vega 2.0 unik. Hvis du er interessert i DMT Vej Sko Vega 2.0 bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Sykkelsko kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner DMT Vej Sko Vega 2.0

Lukninger
Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up