up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Elite

Elite Sterzo Smart Support

plus
  • Play videoElite Sterzo Smart Support
  • Elite Sterzo Smart Support

Elite Sterzo Smart Support

Produktbeskrivelse Elite Sterzo Smart Support

I samarbeid med Zwift ga Elite ut Sterzo Smart eksklusivt for brukere av Zwift-samfunnet. For å bruke Sterzo Smart, trenger du bare å plassere sykkelen på styreplaten og koble enheten til Zwift! Ved å parre seg med programvaren via Bluetooth, vil Sterzo Smart koble til Zwift for å kontrollere avataren din på skjermen, overhale andre syklister og plassere deg for å utnytte utkastet.Med Elite Sterzo Smart Support, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Elite. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Opplæring og konkurranse tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Elite Sterzo Smart Support

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rulletilbehør

-

Det er det ideelle tilbehør for å gjøre innendørs trening morsommere, jeg bruker Zwift, det var enkelt å koble til og sette opp, morsommere på MTB-stier

Ideelt tilbehør til rull

-

Det er det ultimate tilbehøret for rullesesjoner i Zwift, enkelt å koble til og konfigurere, det lar deg spore kurver som gjør opplevelsen mye mer ekte, spesielt på MTB-ruten.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up