`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Elite

Elite Sterzo Smart Support

  • Elite Sterzo Smart Support
  • Elite Sterzo Smart Support

Elite Sterzo Smart Support

Produktbeskrivelse Elite Sterzo Smart Support

I samarbeid med Zwift ga Elite ut Sterzo Smart eksklusivt for brukere av Zwift-samfunnet. For å bruke Sterzo Smart, trenger du bare å plassere sykkelen på styreplaten og koble enheten til Zwift! Ved å parre seg med programvaren via Bluetooth, vil Sterzo Smart koble til Zwift for å kontrollere avataren din på skjermen, overhale andre syklister og plassere deg for å utnytte utkastet.Akkurat nå er produktet Elite Sterzo Smart Support på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketElite har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Trener-tilbehør modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Opplæring og konkurranse. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Elite Sterzo Smart Support

Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rulletilbehør

-

Det er det ideelle tilbehør for å gjøre innendørs trening morsommere, jeg bruker Zwift, det var enkelt å koble til og sette opp, morsommere på MTB-stier

Ideelt tilbehør til rull

-

Det er det ultimate tilbehøret for rullesesjoner i Zwift, enkelt å koble til og konfigurere, det lar deg spore kurver som gjør opplevelsen mye mer ekte, spesielt på MTB-ruten.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk