up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Elite

Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box

plus
  • 360Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box
  • Play videoElite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box
  • Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box

Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box

Produktbeskrivelse Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box

Elite Tri Box Triathlon-ryggsekken er designet for å dekke behovene til den avanserte idrettsutøveren helt siden den tilbyr fire moduler for bruk, og når du vil lagre den, vil du også ha fordelen at den er sammenleggbar og lett komprimerbar .

Denne Elite-boksen lar deg bære den i STANDARD MODE , den vanligste for idrettsutøvere med lav aktivitet i konkurranse, fordi den gir en åpning i toppdekselet hvor du finner et bredt og delt rom for sykkelvesken og løpesekken. Utvid den til å ha alt for hånden.

I PRO MODE av denne ryggsekken for profesjonelle idrettsutøvere , kan du plassere skoene på sykkelen og la racerskoene være foran boksen. LITE-MODUS gir deg en rask overgang på små områder, da du kan fjerne toppdekselet og plassere det under som du sparer volum i området.

Endelig er PRO LITE MODE perfekt for avanserte idrettsutøvere med veldig liten plass der du bare kan brette ut en av skosekkene og fjerne halvparten av vesken for å plassere den under, noe som reduserer volumet betydelig.

Denne triathlon-ryggsekken inkluderer et håndkle for en behagelig overgang og en interiørveske for å skille våte klær fra tørre klær. Tri Box kan brukes i 4 forskjellige måter, basert på utøverens spesifikke krav eller egenskapene til overgangssonen (som skal brukes i samsvar med konkurranse regelverk):

Egenskaper:

STANDARD "Setup:

ideelt for triatlon som ikke tar del i en rekke hendelser, men likevel foretrekker å bevare organiztion av deres utstyr. Bare åpne øvre lokket ved rotasjon, fjern de 2 poser (sykling og racing poser) og henge dem foran Tri Box av sine borrelås, og alt utstyr vil bli pent organisert

PRO "Setup:

ideell for profesjonelle triatlon som trenger å forberede sin overgangssonen så raskt som mulig. Bare åpne øvre lokket ved rotasjon, fjern de 2 poser (sykling og racing poser), fjern T1 bag, henge sykkelsko på sykkelen, setter den tomme T1 sko bæreveske og heng T2 sko bærer racing bag foran Tri Box

LITE "oppsett:

svært nyttig når overgangsområdet er trangt. Bare fjerne det øvre lokket og legg den på bunnen, fjern de 2 poser (sykling og racing poser) og plassere dem foran Tri Box, pakk de 4 glidelåser halvveis og brett sine sider ved å plassere sine kanter på lokket tidligere plassert på bunnen. Dette halverer posen volum, men likevel lar alt utstyr som skal arrangeres på en ryddig og effektiv måte

LITE PRO "Setup:

designet for avanserte triatlon som ikke kan finne nok plass i overgangsområdet. Bare fjerne det øvre lokket og legg den på bunnen, fjern de 2 poser (sykling og racing poser), fjern T1 bag, henge sykkelsko på sykkelen, setter den tomme T1 sko bæreveske og heng T2 racing bag foran av Tri Box. Så bare pakke ut de 4 glidelåser halvveis og brett sine sider ved å plassere sine kanter på lokket tidligere plassert på bunnen. Dette skaper mindre rot, men likevel effektivt organiserer utstyr for rask bruk

Enkel å transportere:

Tri Box kan transporteres som en ryggsekk til overgangssonen (på eller av sykkelen) samtidig bevare ryddig organiztion av innholdet. Aviod den forvirring som altfor ofte skjer i overgangen.

Fullt sammenlegg:

når den ikke er i bruk, Tri Box kan slås helt sammen ved utpakking glidelåsene til fulle, slik som å redusere bulk til 1/3 i forhold til når den er i bruk, noe som er praktisk når du reiser, hjemme eller i garderoben . Inne Kammer Optimization: to interne separatorer organisere materialer og separat våt fra

Shoe bærer Bag:

Tri Box inneholder to solide og praktiske sekker som kaster opp som en og ordne sko i en enkel, praktisk og intuitiv måte å redusere overgangstider. Det inkluderer også et håndkle, festet til posen med en borrelås stripe, tørke føttene under transitionis når det er nødvendig.

Gear Bag:

Tri Box inneholder et raskt sammenleggbar utstyr bag som lagrer vått eller tørt utstyr.


Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Boxer perfekt for å fullføre ditt sykkel utstyr. I vår nettbutikk bikeinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på bikeinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett sykkel butikk kan du finne andre sykkel produkter som supplerer Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box.

Spesifikasjoner Elite Traithlon Spesialryggsekk Tri Box

Farge
Kapasitet
Skjønn
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kan ikke vente med å bruke dette produktet

-

Flott kvalitet og funksjonell levert i tide rett før løpet mitt :)

Elite tri-boksen

-

Topp produkt. Praktisk og godt laget. Levering raskt og pålitelig. Glad igjen

Utmerket!

-

God produktkvalitet. Funksjonelle.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up