up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Elite

Elite Turbo Trener Arion

Elite Turbo Trener Arion

Elite Turbo Trener Arion

plus
  • Play videoElite Turbo Trener Arion
  • Elite Turbo Trener Arion
  • Elite Turbo Trener Arion
  • Elite Turbo Trener Arion

Elite Turbo Trener Arion

Produktbeskrivelse Elite Turbo Trener Arion

Elite Arion Roller er designet for din innendørs sykkeltrening eller for oppvarming før løp, siden den er lett, enkel å transportere og veldig motstandsdyktig.

Parabolrullene tillater justering i 10 forskjellige stillinger og minimerer støy og dekkets slitasje. De er kompatible med terrengsykkel og landeveissykkel og med alle sykkelsystemer, slik at du kan dele informasjon, planlegge gratis treningsøkter, måle kadens og rytme og forbedre ytelsen.

Disse sykkelrullene er laget av polyamid og glassfiber , noe som gjør dem veldig motstandsdyktige. De har en integrert plattform som letter når du går av og på sykkelen. Letthet og enkelhet slik at du kan fokusere på trening Roller tilbyr maksimal praktiske med optimal ytelse og pålitelighetFunksjoner:


- Veldig lett ramme (ca. 7 kg), ultra sterk, i glassfiberarmert polyamid


- De parabolske valser, 85mm i diameter i midten og 100mm på sidene, gjør det enkelt å holde balansen på sykkelen


- Maksimal kontroll og enkel pedaler, er hjulet styres mot midten av valsen


- Den helt glatt overflate av valsene og forbindelsen på anti-statiske plast-materiale redusere støy og dekkslitasje


- Platform innlemmet i strukturen for enklere montering og demontering


- Kompatibel med landeveissykler og MTBene


- Kompakt og sammenleggbar, noe som gjør det enkelt å lagre


Hvis du ønsker å vite mer om Elite Turbo Trener Arion, eller andre produkter av merket Elite i Opplæring og konkurranse kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Rullere kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Elite, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Elite Turbo Trener Arion

Farge
tilkobling

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Enkel å bruke og oppbevare

-

Veldig praktisk og stille. Lett å bruke. Enkel å oppbevare. Utmerket kvalitet / prisforhold. Veldig rask levering.

Oppsiktsvekkende

-

Ekstremt praktisk rulle. Enkel å montere og glir veldig bra.

Elite arion vals

-

Alt utmerket, veldig rask levering av artikkelen

Veldig bra

-

Bra produkt, rask levering. Jeg er veldig fornøyd.

Veldig fornøyd

-

Veldig fornøyd med produktet og leveransen (ankom før datoen)

Komplett trening

-

Produktet oppfyller forventningene, har mye kvalitet, gir muligheten for variert og kvalitetsopplæring, fordelene med den faste valsen fra mitt synspunkt er at den ikke krever en spesifikk pin og slitasjen på hjulene er mer innesluttet og homogen forbedring av teknikken og det krever å opprettholde balanse.

Dobbel følelse

-

Veldig bra, for som jeg legger inn tittelen, har jeg en dobbel følelse, produktet er utmerket og til en god pris, men det er at jeg har mottatt det 1 måned og 25 dager etter bestilling, og som sa at det var på lager . Jeg var i ferd med å stanse kjøpet da de varslet meg om at det ankom. Si også at unbrakonøkkelen den bringer for å flytte valsene er litt svak. For resten veldig glad.

Flott produkt

-

Kjøpt under lockdown. Utmerket butikk og upåklagelig levering. Veldig lette og komfortable ruller for å åpne og lukke. Enkel å bruke, på 5 minutter har du allerede tilpasset deg. Ikke å ha den stillbare motstanden du må gjøre agilitytrening, men ved å leke med girkassen kan du gå bra opp i pulseringer. Veldig støyende med MTB dekk selv med lav profil. Anbefales for glatte dekk eller dedikert til ruller.

Elite-arion

-

Veldig praktisk og sammenleggbar rulle for å lagre den, den tar liten plass, den er stille når du ruller. Det er vanskelig første gang du sykler på en gang for å tåle stabilitet. Men etter 30 min er du ferdig med det lett. Jeg er fornøyd med kjøpet, og det er stille, med sensorene som jeg bærer på sykkelen kan jeg gjøre en kvalitetstrening.

Utmerket for fysisk vedlikehold !!

-

Jeg er fornøyd med produktet. Det er et kvalitetsprodukt. På ppio skremmer det driften litt, men i et par treningsøkter klarer jeg å gjøre 10-15 min kontinuerlig rulle til jeg fullfører 45min økt. Bikeinn har vært et seriøst selskap og har sendt rullen etter planen. Veldig bra !!!! Olé !!!!

Airon roller

-

Utmerket rulle. For mtb med piggdekk gir det mye støy.

Molt bon producte

-

Utmerket produsere!

Utmerket pris og produkt

-

Jeg kjøpte disse gratis valsene for denne epoken med nødsituasjon. så jeg brukte dem ikke bare til klassisk bruk for oppvarming, men også til trening. etter 20 dagers bruk kan jeg si at jeg er veldig fornøyd: Jeg bruker dem med terrengsykkel størrelse l med 29 "hjul og det er ingen problemer. De hjelper meg med å utvikle balanse og gjøre øvelser med økende / reduserende anstrengelse. de som er veldig godt trent, kan ikke simulere bratte stigninger med tråkkfrekvenser under 50/60 o / min og krefter høyere enn 250/300 W. av denne grunn er det nødvendig å orientere seg om produkter utenfor kategorien gratis valser.

God valuta for pengene

-

Stabil og praktisk rulle.

Kvalitet veldig god pris.

-

Det er en veldig godt bygget og veldig lett rullevalse. Om litt over 5 min. du forblir allerede uten problemer i det. Veldig rask frakt og veldig stram pris.

Veldig fornøyd med kjøpet

-

Perfekt for disse karantene dager, veldig praktisk og enkel å bruke.

Veldig bra produkt

-

Attraktiv pris og virkelig rask levering. Rull av veldig god kvalitet, stabile og gode materialer. Veldig praktisk for oppvarming.

Det er prosentandel av det?

-

Utmerket

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up