up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Elite

Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Elite Turbo Trener Qubo Fluid

plus
  • Play videoElite Turbo Trener Qubo Fluid
  • Elite Turbo Trener Qubo Fluid
  • Elite Turbo Trener Qubo Fluid
  • Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Produktbeskrivelse Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Elite Qubo Fluid tilbyr deg en ny og spennende opplevelse av innendørs sykling , der du kan glede deg over underholdende ruter, lite støy og dele informasjonen om treningen din.

Denne sykkelrullen justeres enkelt og raskt til bakhjulet og har en spak for å låse den. De er kompatible med terrengsykkel og landeveissykkel, og også Misuro B + -system som gir deg all informasjon om trening, hastighet og rytme, og den tilpasser seg også til mange apper.

Den bakre rullen som tillater bevegelse er laget med Elastogel, en veldig motstandsdyktig polyuretanforbindelse laget og testet av Elite. Den glatte og antistatiske plattformen reduserer støy og forhindrer dekkforbruk. Disse rullene sykkelstøttehjul fra 20 ”til 29” og de er enkle å transportere og brette for lagring. Olje nedsenket rulle som tillater høy motstand selv ved lave hastigheter.

Rask start uten kalibreringer, fanger opp vekten og tilpasser seg automatisk.

Takket være et eksklusivt system beveger sykkelrammen simulerende veivalg.

Den har en jevn og antistatisk plastoverflate som reduserer støy og dekkslitasje.

Sykkelen kan bindes og slippes ut ved en enkel og enkel betjening.

Rullen kan brettes for lagring.


Kjøp din Elite Turbo Trener Qubo Fluid til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Opplæring og konkurranse til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Elite Turbo Trener Qubo Fluid. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Elite Turbo Trener Qubo Fluid

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mye for pengene !!

-

Veldig bra produkt !! Ingenting brukes til å sette dyrere på hjemmetrening !! Rask mottakelse !!

Veldig bra produkt

-

Kvalitetsprodukt, levert veldig raskt, anbefaler jeg!

Veldig nyttig

-

Takket være dette verktøyet kan du fortsette å trene selv om du blir tvunget til å låse deg hjemme. OK for en hvilken som helst sykkel. Dekk med glatt slitebane skal brukes slik at det ikke støyer. Hvis du har skivebrems, må en adapterpinne til bakhjulet kjøpes separat. Jeg er veldig fornøyd. Takk

Elite qubo væskerulle

-

Veldig fornøyd med kjøpet. Sannheten er at vi har brukt den hver dag i bruk av to personer, og den fungerer veldig bra, den lager nesten ikke støy, motstanden kontrolleres ved å heve eller senke tannhjul. Det er en god trening, og sannheten er at vi er veldig glade. montering er enkel og har ingen komplikasjoner. For å legge noen alvorlige ulemper på vekten, er det ikke veldig lett å transportere, men for resten gir vi det en 10

.

-

Jeg var redd da jeg så boksen som iva pakket inn, men da jeg pakket den ut og så alle elementene i god stand monterte jeg alt sammen og det var riktig; de første testene med en veldig ekte følelse.

Elite qubo væskerulle

-

Først da jeg prøvde det med fjellhjulet, gjorde det mye støy, det var vanskelig å tråkke og så syntes jeg det var mangelfullt. Kjøp et spesielt dekk til rulle, og alt er perfekt, jeg kan høre på musikk med mobilen og gi det et vass som ikke gir nesten lyd, jeg er strålende fornøyd med produktet. Hvis du ikke har gjort en rulle som meg i begynnelsen koster det selvfølgelig litt, men etter noen ukers trening merker du mer styrke i beina.

Elite qubo væske

-

Alt riktig og for å si at på nettet satte jeg datoen 9-10 og jeg mottok den på 18 men problemet er i MRW hvis det er sant at vi er i vanskelige tider og de er mette, men jeg klager over MRW som fremfor alt jenta fra det grønne er litt alvorlig, og du ringer., og det er ingen som vises, men jeg ser for meg at det ikke vil være gode tider for dem heller ikke sykkel er super bra, alt riktig.

Qubo eliterulle

-

Veldig bra produsent. Lett å montere, selv om du bare trenger å montere motstandsdelen av rullen. Det lager lite støy, og sannheten er at den trener veldig bra i den. For lagring tar den liten plass og forblir vertikalt brettet

Elite qubo væske

-

En veldig god rulle, enkel å montere, praktisk. Det er bedre å bruke den med en støtte for at forhjulet skal være mer stabilt hvis du reiser deg. Tjenesten og leveringen er upåklagelig. De er gratis fraktkostnader

Elite qubo væske

-

Utmerket produktkvalitet / pris. Rask service.

Elite qubo væske

-

Rullen gjør jobben sin usedvanlig bra. Flott produkt til en god pris. Når det gjelder peiling, perfekt på en dag utenfor døren ..

Hyggelig, lett og lite støyende

-

Det er den første rullen jeg har, og jeg liker at den er ganske stille. Den er enkel å montere og elegant designet. Den veier ikke mye og kan brettes godt for lagring. Kraftig nok for de fleste dødelige, lar deg bruke nok watt til å utføre en god treningsøkt,

Im-prezionante

-

Ett rullepass og ett servicepass forbi Bikeinn. Jeg bestilte den på en onsdag under karantene, og den ankom fredag morgen, og torsdag var en høytid. Imponerende.

Bra produkt

-

Det oppfyller mine forventninger og lager nesten ingen lyd. perfekt

Elite qubo væske.

-

Ypperlig kjøp, en veldig god følelse på sykkelen og montering veldig raskt. Leveransen var superrask og i perfekt stand.

Elite qubo væske

-

Dette er virkelig et fantastisk stykke .... super lys og super stabil. stor roll egenskaper.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up