`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo 1981

  • Etxeondo 1981
  • Etxeondo 1981

Etxeondo 1981

Produktbeskrivelse Etxeondo 1981

1976 (året for begynnelsen av Etxeondo) er en klassiker og farget jersey, men med egenskapene til en svært teknisk trøye: pustende, elastisk og rask tørking.Funksjoner:


Etxeondo Superdry Fabric

Trykt design

Tettsittende Raglan erme

3 baklommer

Full lengde glidelås

RefleksdetaljerTeknologier:


Etxeondo Superdry:

Lett komfort. Superdry teknologi forbedrer tekstiler ved å gi fordel for bedre komfort og overlegen fuktighetskontroll egenskaper. Det tørker raskere, svært tilpasningsdyktig og myk.


Alle sykkel produktene i kategorien Jerseys har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos bikeinn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra Etxeondo. Prisene på Etxeondo 1981 er 72.49 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Etxeondo 1981

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk