`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Aero

  • Etxeondo Aero
  • Etxeondo Aero

Etxeondo Aero

Produktbeskrivelse Etxeondo Aero

Myke og meget elastiske hansker med en aerodynamisk design som gjør at du føler deg som en proff. Den anti slip polstret håndflate gir en myk og behagelig grep.Teknologier:


Etxeondo Aktiv:

Teknologi som kombinerer en behagelig stoff, med en behagelig følelse og hurtigtørkende, sammen med et eksklusivt mønster for å passe kroppen perfekt. Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruk av Lycra elastomer.


Etxeondo Aero er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Etxeondo Aero relaterte produkter. Vårt utvalg av Hansker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Etxeondo Aero

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Etxeondo aero hansker

-

Etter noen forferdelige kommentarer som jeg hadde sett på siden, tok jeg risikoen for å kjøpe et produkt, og de har vært superformelle og til en uslåelig pris, produktet kom tidligere enn de hadde fortalt meg. Jeg vil fortsette å kjøpe varer på denne siden.

Veldig bra!

-

Hansker som dekker håndledd, meget elastisk. Stor evne til å gripe styret og bremser.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk