`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Attaque

Etxeondo Attaque

Etxeondo Attaque

Etxeondo Attaque

Etxeondo Attaque

  • Etxeondo Attaque
  • Etxeondo Attaque
  • Etxeondo Attaque
  • Etxeondo Attaque
  • Etxeondo Attaque
  • Etxeondo Attaque

Etxeondo Attaque

Produktbeskrivelse Etxeondo Attaque

Etxeondo besettelse med å utvikle de beste produktene for de mest krevende syklister er mest tydelig i disse bib shorts.


Når vi snakker om å bruke den beste materialer, innovasjon, kvalitetskontroll og omsorg under hele produksjonsprosessen, samt vår besettelse med hver eneste detalj, attaque BI bibshorts er den ytterste uttrykk for alle de ovennevnte.


Bib troppene med Inside Out teknologi er myk å ta på og delikat på skuldrene, takket være sine interiør sømmer og fantastisk elastisitet.


De bib shorts 'stoff gir dem en silkeaktig følelse gjennom hele plagg, mens på samme tid gir utmerket komprimering og pusteevne.


Ved endene av benene bruker vi en eksklusiv griperen som gir en perfekt kompresjon uten følelse for stramt.


Den Carbono pusseskinn som brukes for disse shorts har ikke bare antibakterielle og antistatiske atletiske egenskaper takket være innholdet av karbon fiber, men bruker også ergonomi og design på en intelligent måte å gjøre mest mulig ut av elastisk stoff på sine fire sider og dermed maksimere komfort for lang avstander.


Detaljering som logoen brodert på baksiden samt fargedetaljer på beinet gripere og på de bakre sømmer skiller seg ut på toppen av den samlede svart farge på shorts, gi dem et eksklusivt, sporty preg.Spesifikasjoner:


58% microtactel og 42% Lycra stoff


Carbono pusseskinn


Inside Out teknologi bib stropper


Ekstremt elastisk og mest utvinnbar stoff


Gode ​​komprimerings kvaliteter


Spesielle elastiske trippelsydde sømmer for bedre holdbarhet


Brodert logoTeknologi:


Lycra


LYCRA SPORT stoffet er spesielt konstruert for sportslige aktiviteter ved å kombinere velprøvd strekningen teknologi av LYCRA fiber med krevende stoff ytelsesstandarder for å gi eksepsjonell utvinning makt, passform, og bevegelsesfrihet.


Tactel


Tactel sies å tørke åtte ganger raskere enn bomull, men det er minst to ganger så myk som de fleste andre fibre. Tactel er lette og pustende, noe som gjør det egnet for mange forskjellige typer klær. I tillegg er dette stoff tre ganger så motstandsdyktig som sammenlignbare naturlige fibre ..


Carbono


Denne multi layer pusseskinn gir optimal komfort og beskyttelse.


Høy kvalitet elastiske pusseskinn laget av forskjellige tettheter av innrykket minne skum, som bidrar til å fordele vekten likt på setet.


Høy tetthet, svært elastisk multi tykkelse skum som gjør at pusseskinn for å bevege seg med kroppen, og dermed minimere gnagsår og friksjon.

Utmerkede støtdemping egenskaper.


Karbon blandet mikrofiber stoff som reduserer friksjon og forbedrer fuktighetskontroll. Det hjelper å spre varme, og dermed minimere hot spots

og friksjon.


Sømløs konstruksjon for økt komfort.


Antibakteriell og meget pustende.


I tillegg Etxeondo i Attaque kategorien Herreklær fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Culotte. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Etxeondo hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Etxeondo er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Etxeondo Attaque

Funksjoner
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Utmerket produkt, de beste bibshortsene som brukes langt, utflukter opptil 8 timer uten problemer, utmerket pute og utmerket antifriksjonsstoff, svette bort, utmerket 5-stjerners vurdering.

Perfekt passform.

-

En perfekt passformshorts, med en god pute og veldig liten vekt. Første avgang fem timer og veldig gode følelser, ved 4 grader og uten problemer.

舒适

-

贴身, 舒适, 极好 的 排汗 效果.

Etxeondo kvalitet

-

Lang høy kvalitet shorts for kaldt klimautflugter uten mye vann. Premium badana Perfekt passform. Etxeondo kvalitet

Flott culotte

-

Culotte kvalitet, optimal passform og behagelig pute for lange avstander.

Overlegen kvalitet

-

Veldig bra pant

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk