`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Produktbeskrivelse Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Windstopper hansker for bruk i kalde temperaturer. Disse hanskene er lette og har en elastisk justering. Kjent for den reflekterende logo på baksiden av hånden og en godt grep takket være den antiskli mønster. Indeksen og midtre fingrene har også en anti-skli mønster for bedre giring.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holde deg varm, komfortabel og beskyttet av et bredt spekter av værforhold. Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vind og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Kjøp nå din Etxeondo Esku Windstopper Gloves for bare 75.99 $. Laget av Etxeondo Esku Windstopper Gloves er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Hansker i vår Herreklær avdeling.

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Polyvalente

-

Etxeando kvalitet er der. Ideell hanske for lavsesongen.

Hansker

-

Godt tilkoblet og vindtett, fint og varmt

Mest allsidig kjølig værhanske

-

Mens de har produktets "savner" etter mitt syn (for eksempel super stretchy trøyer) generelt, har jeg vært tilhenger av Etxeondo i mange år. De er litt av et nisjemerke i USA, og produktene deres er ikke alltid tilgjengelige, så jeg setter pris på BikeInn som bærer denne hansken (det eneste stedet jeg kunne finne den!). Jeg kjøpte denne hansken for omtrent tre år siden, og med gjentatt bruk om høsten og vinteren i den kjølige, men ikke altfor kalde, stillehavet nordvest, har jeg funnet ut at den er min viktigste "gå til" -hanske. Ingen hansker vil fungere for noen hvis den ikke passer riktig. Håndflaten måler 20 cm fra håndleddslinjen til spissen av langfingeren. Når jeg går rundt knokene mine med hånden igjen, måler jeg omtrent 20,5 cm. En størrelse "L" for meg passer nesten som om den er laget for meg. Jeg har prøvd full fingerhansker i Ralpha, Pearl og Girodana, og selv om de har vært helt akseptable, er passformen ikke like god (fingrene litt lenger i Ralpa for eksempel). Selvfølgelig, hvis hånden din er annerledes enn min, kan disse merkevarene være bedre for deg. Totalt sett liker jeg hansken fordi den puster godt, er lett og gjør en god jobb med å blokkere vind på de mange nedoverbakkene jeg møter. Mens alle har en annen temp-serie de er komfortable med, liker jeg denne hanskene best på rundt 4,5-9 ° C. Kaldere enn at jeg ville brukt en tykkere hanske (som ikke vil være like følsom for å bremse dessverre) og varmere bruker jeg en tynn Pearl Izumi-hanske jeg har (jeg anbefaler ikke Exteondo-hanskeforingen som hanske fordi den ikke griper tak i styret). Mens paret jeg har brukt i tre år har hjulpet veldig bra - (Exteondo-produkter er vanligvis veldig bra til utmerket kvalitet) - fikk jeg et annet par i tilfelle jeg mister mitt, eller produktet blir avviklet (jeg liker ikke å hamstre, men noen ganger angrer jeg ikke på lager av produkter jeg liker veldig mye bare for å få dem avviklet [som i-Pod Nano 7]). Så hvis hanskene passer, tror jeg at du vil elske det!

Gore tex

-

Jeg kjøpte dem som en windstopper og for merkevaren at du sikrer kvalitet, men det er min overraskelse at de også er gore tex i henhold til merket på etiketten din så super lykkelig kvalitet etxeondo

Hansker av høy kvalitet

-

Store hansker, akkurat som jeg forventet. De er tilstrekkelig varme uten å miste kontakten i kontrollene for bytte og brems.

Etxeondo hansker

-

Hansker av meget god kvalitet og total suksess, og i form av svært rask frakt i 2 dager hjemme

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk