`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Gloves Ws Etxe

Etxeondo Gloves Ws Etxe

  • Etxeondo Gloves Ws Etxe
  • Etxeondo Gloves Ws Etxe
  • Etxeondo Gloves Ws Etxe

Etxeondo Gloves Ws Etxe

Produktbeskrivelse Etxeondo Gloves Ws Etxe

Tynn, lett og svært elastiske Etxeondo komfort hansker. Takket være et andre ekstra lag laget av Wind, som enten er slitt eller settes på innsiden av rommet på baksiden av hendene, er denne modellen en meget multi-funksjonelle hanske for et meget vidt temperaturområde.


Dette ekstra lag er delt i to deler, slik at mobiliteten av fingrene er meget god for å aktivere bremsene eller gear.Teknologi:


WINDSTOPPER:


Windstopper produkter holder deg varm, behagelig og beskyttet under et bredt spekter av værforhold.


Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vinden og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Etxeondo KOMFORT:


Eksklusiv stoff som gir god komfort og en følelse av varme. Den holder kroppen tørr transporter fuktighet til utsiden. Det er også veldig holdbart som det opprettholder sine kvaliteter selv etter mange slites og vasker.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen sykkel utstyr, oppdag bikeinn. Som Etxeondo autorisert forhandler har alle våre sykkel produkter full produsentgaranti av Etxeondo. Velg en av våre Herreklær kategorier og oppdag utvalget av Herreklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Etxeondo Gloves Ws Etxe

Tecnologias Etxeondo Gloves Ws Etxe

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig god kvalitet

-

Hansker av veldig god kvalitet, også med to lag i tilfelle kulden strammes, og hvis det ikke samles et lag i selve hansken. Perfekt til veldig kalde dager.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk