up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Hansker Aero

plus
  • Play videoEtxeondo Hansker Aero
  • Etxeondo Hansker Aero

Etxeondo Hansker Aero

Produktbeskrivelse Etxeondo Hansker Aero

Myke og meget elastiske hansker med en aerodynamisk design som gjør at du føler deg som en proff. Den anti slip polstret håndflate gir en myk og behagelig grep.Teknologier:


Etxeondo Aktiv:

Teknologi som kombinerer en behagelig stoff, med en behagelig følelse og hurtigtørkende, sammen med et eksklusivt mønster for å passe kroppen perfekt. Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruk av Lycra elastomer.


Velkommen til vår Etxeondo Hansker Aero spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Hansker head-to-head.

Spesifikasjoner Etxeondo Hansker Aero

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Etxeondo aero hansker

-

Etter noen forferdelige kommentarer som jeg hadde sett på siden, tok jeg risikoen for å kjøpe et produkt, og de har vært superformelle og til en uslåelig pris, produktet kom tidligere enn de hadde fortalt meg. Jeg vil fortsette å kjøpe varer på denne siden.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up