up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Hansker Aero

plus
  • 360Etxeondo Hansker Aero
  • Play videoEtxeondo Hansker Aero
  • Etxeondo Hansker Aero

Etxeondo Hansker Aero

Produktbeskrivelse Etxeondo Hansker Aero

Myke og meget elastiske hansker med en aerodynamisk design som gjør at du føler deg som en proff. Den anti slip polstret håndflate gir en myk og behagelig grep.Teknologier:


Etxeondo Aktiv:

Teknologi som kombinerer en behagelig stoff, med en behagelig følelse og hurtigtørkende, sammen med et eksklusivt mønster for å passe kroppen perfekt. Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruk av Lycra elastomer.


Akkurat nå, Etxeondo Hansker Aero er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herreklær katalog og særlig i vår Hansker kategori. Vi har en rekke Hansker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Etxeondo Hansker Aero

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra!

-

Hansker som dekker håndledd, meget elastisk. Stor evne til å gripe styret og bremser.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up