`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

Produktbeskrivelse Etxeondo Itzala

Denne langermede underlaget er laget med hule fiber Thermo stoff som opprettholder kroppstemperatur under de kaldeste forhold. Den teknisk karakter av stoffet sammen med den perfekte kroppen i form og flate sømmer tilbyr utrolig komfort.Teknologi:


Thermo:


Thermo stoffer gir varme og komfort. De er en lett form for isolasjon som gjør det mulig å holde varmen når det er kaldt ute, og det har gode egenskaper som fjerner fuktighet fra huden.


Thermolite stoffer opprette et isolerende lag av varm luft mellom stoffet og huden. Svetten absorberes fra huden av stoff takket være pusteevne sin.


Alle sykkel produktene i kategorien Undertøy har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos bikeinn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra Etxeondo. Prisene på Etxeondo Itzala er 97.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk