up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Etxeondo Joggebukse Tights Biko

plus
  • Play videoEtxeondo Joggebukse Tights Biko
  • Etxeondo Joggebukse Tights Biko
  • Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Produktbeskrivelse Etxeondo Joggebukse Tights Biko

En veldig god elastisitet og en veldig hyggelig montering er viktige funksjoner i disse diskrete og attraktive bib shorts.Spesifikasjoner:


Behar pusseskinn

Elastiske sømmer

Elastisk Etxeondo band

Smekker med Inside Out teknologi

Refleksdetaljer

Brodert logoTeknologier:


Teknologi som kombinerer en komfortabel stoff, med en behagelig følelse og hurtigtørkende, sammen med et eksklusivt mønster for å passe kroppen perfekt. Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruken av Lycra elastomer.


Bestill nå din Etxeondo Joggebukse Tights Biko og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Etxeondo Joggebukse Tights Biko, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Etxeondo Joggebukse Tights Biko på lager og prisen er 118.49 $. Med vårt utvalg av Culotte artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komfortabel og god beskyttelse mot kulde

-

Veldig fornøyd med kjøpet. Det er en culotte som mellom 5-15 grader fungerer veldig bra. Å ha få sømmer er veldig behagelig, og jeg foretrekker den sportslige fiandre norain hvis temperaturen holder seg over 5-7 grader og uten regn.

Culot lenge etxeondo biko

-

Culot komfortabel, passer godt til kroppen og beskjeden er veldig bra.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up