up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Joggebukse Tights Biko

plus
  • Play videoEtxeondo Joggebukse Tights Biko
  • Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Produktbeskrivelse Etxeondo Joggebukse Tights Biko

En veldig god elastisitet og en veldig hyggelig montering er viktige funksjoner i disse diskrete og attraktive bib shorts.Spesifikasjoner:


Behar pusseskinn

Elastiske sømmer

Elastisk Etxeondo band

Smekker med Inside Out teknologi

Refleksdetaljer

Brodert logoTeknologier:


Teknologi som kombinerer en behagelig stoff, med en behagelig følelse og hurtigtørkende, sammen med et eksklusivt mønster for å passe kroppen perfekt. Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruk av Lycra elastomer.


Velkommen til vår Etxeondo Joggebukse Tights Biko spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Culotte head-to-head.

Spesifikasjoner Etxeondo Joggebukse Tights Biko

Lengde
Buseseler
Farge
Funksjoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt

-

I dag har jeg satt den på trening og superkomfortabel. Det vil ikke være det siste EtxeOndo -produktet. Hvis de setter rimelige priser, tviler jeg ikke på det

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up