up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

plus
  • Play videoEtxeondo Joggebukse Tights Orhi
  • Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Maksimal komfort og spektakulære montering med innovative rip-bevis og ett stykke sømløs laget smekker.Funksjoner:


- Etxeondo Powersystem 1,2 stoff


- Urraki pusseskinn


- Helstøpt sømløse bibs


- Elastiske sømmer


- Elastisk Etxeondo band


- Refleksdetaljer


- Brodert logoTeknologi:


Etxeondo Powersystem


En ny teknologi utviklet av Etxeondo i top-of-the-range bib shorts for å oppnå et plagg som er myk å ta på, med gode kompresjons kvaliteter, god pusteevne, motstand og tilpasningsevne.


Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruken av Lycra Sport elastomer. Avhengig av tykkelsen av trådene den er vevet av, oppnår Etxeondo Micro tre forskjellige materialer avhengig av sin letthet.


Lycra Sport Energy


Fiber som gir en komprimering kraft pluss for en eksepsjonell ytelse sammen med egenskapene til den Lycra Sport: en eksepsjonell kraft utvinning, en optimal tilpasning og maksimal bevegelsesfrihet.


Etxeondo Joggebukse Tights Orhi har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Etxeondo Joggebukse Tights Orhi som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Etxeondo og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up