up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

plus
  • Play videoEtxeondo Joggebukse Tights Orhi
  • Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Maksimal komfort og spektakulære montering med innovativ rip bevis og ett stykke sømløs laget smekker.Funksjoner:


Etxeondo Powersystem 1.2 stoff


Urraki pusseskinn


Ett stykke sømløs bibs


Elastiske sømmer


Elastisk Etxeondo band


Refleksdetaljer


Brodert logoTeknologi:


Etxeondo Powersystem


En ny teknologi utviklet av Etxeondo i toppen av serien bib shorts for å oppnå et plagg som er myk å ta på, med gode komprimerings kvaliteter, god pusteevne, motstand og tilpasningsevne.


Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruk av Lycra Sport elastomer. Avhengig av tykkelsen av trådene den er vevd av, oppnår Etxeondo Micro tre forskjellige materialer avhengig av sin letthet.


Lycra Sport Energy


Fiber som gir en kompresjonskraft pluss for en eksepsjonell ytelse sammen med egenskapene til Lycra Sport: en eksepsjonell kraft av utvinning, en optimal tilpasning og maksimal bevegelsesfrihet.


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Etxeondo Joggebukse Tights Orhi? Du er heldig siden bikeinn i Herreklær katalogen og Culotte kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Etxeondo Joggebukse Tights Orhi

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Tights etxeondo

-

Veldig varm og komfortabel. Ikke trykk for. Den svettebånd er rettferdig, verken tykk eller for tynn. Den kombinerer godt med andre drakter.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up