`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Konbina

Etxeondo Konbina

  • Etxeondo Konbina
  • Etxeondo Konbina
  • Etxeondo Konbina

Etxeondo Konbina

Produktbeskrivelse Etxeondo Konbina

Den innovative mønster av skulderområdet sammen med de materialene det er laget av gir god komfort, tilpasning og mykhet.Funksjoner:


- Etxeondo Superdry stoff i kroppen paneler


- Etxeondo Microsystem 1.3 stoff i ermene


- Ermer med eksklusiv design


- Full lengde glidelås


- Refleksdetaljer


- 3 baklommer


- Bakre trykt panel


- Elastiske flate sømmerTeknologi:


Etxeondo Superdry


Lett komfort. Superdry teknologien forbedrer tekstiler ved å gi fordel for bedre komfort og overlegen fuktighetskontroll egenskaper. Det tørker raskere, svært tilpasningsdyktig og myk.


Etxeondo Microsystem


Et stoff laget av innovative fiber som er motstandsdyktig, beskytter og er veldig lett. De er utformet til å tørke raskt, og som er svært komfortabel under enhver atletisk aktivitet.


Avhengig av tykkelsen av trådene den er vevet av, oppnår Etxeondo Micro tre forskjellige materialer avhengig av sin letthet.


Lycra


LYCRA SPORT stoffet er spesielt utviklet for sportslige aktiviteter ved å kombinere velprøvd strekningen teknologi av LYCRA fiber med krevende stoff ytelsesstandarder for å gi eksepsjonell recovery makt, passform, og bevegelsesfrihet.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett sykkel butikk. Kjøp Etxeondo Konbina med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende sykkel produkter i Dameklær kategorien som kan supplere din bestilling, bikeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Etxeondo Konbina

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk