up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Kortermet Trøye 1976

plus
  • Play videoEtxeondo Kortermet Trøye 1976
  • Etxeondo Kortermet Trøye 1976

Etxeondo Kortermet Trøye 1976

Produktbeskrivelse Etxeondo Kortermet Trøye 1976

1976 (året for begynnelsen av Etxeondo) er en klassiker og farget jersey, men med egenskapene til en svært teknisk trøye: pustende, elastisk og rask tørking.Funksjoner:


Etxeondo Superdry Fabric

Trykt design

Full lengde glidelås

Refleksdetaljer

3 baklommer

Tettsittende Raglan ermeTeknologier:


Etxeondo Superdry:

Lett komfort. Superdry teknologi forbedrer tekstiler ved å gi fordel for bedre komfort og overlegen fuktighetskontroll egenskaper. Det tørker raskere, svært tilpasningsdyktig og myk.


Etxeondo Kortermet Trøye 1976 har Etxeondo offisiell garanti fra produsent. Som en Etxeondo offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Jerseys artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Etxeondo Kortermet Trøye 1976

Typer av ermer
Farge
Glidelåslengde

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Klassisk stil, moderne funksjoner

-

Dette er en komfortabel, pustende og klassisk designet trøye. Den er montert, men ikke tett. Min eneste klage, er noen få tråder som måtte plukkes ut. Det blander både moderne og klassisk design. Jeg elsker følelsen av Etxeondo-settet. Jeg vil vurdere andre tilbud. Prisene her er gode. Frakt til USA er akseptabelt. Takk.

Vintage stil jersey

-

Etxeondo skinner i vintage design av denne jerseyen. Lyse farger som kan brukes i solfylte dager. Transpires veldig bra. Veldig glad

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up