up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoEtxeondo Kortermet Trøye Konbina
  • Etxeondo Kortermet Trøye Konbina
Etxeondo

Etxeondo Kortermet Trøye Konbina

plus

Etxeondo Kortermet Trøye Konbina

Produktbeskrivelse Etxeondo Kortermet Trøye Konbina

Den innovative mønster av skulderområdet sammen med de materialene det er laget av gir god komfort, tilpasning og mykhet.Funksjoner:


- Etxeondo Superdry stoff i kroppen paneler


- Etxeondo Microsystem 1.3 stoff i ermene


- Ermer med eksklusiv design


- Full lengde glidelås


- Refleksdetaljer


- 3 baklommer


- Bakre trykt panel


- Elastiske flate sømmerTeknologi:


Etxeondo Superdry


Lett komfort. Superdry teknologien forbedrer tekstiler ved å gi fordel for bedre komfort og overlegen fuktighetskontroll egenskaper. Det tørker raskere, svært tilpasningsdyktig og myk.


Etxeondo Microsystem


Et stoff laget av innovative fiber som er motstandsdyktig, beskytter og er veldig lett. De er utformet til å tørke raskt, og som er svært komfortabel under enhver atletisk aktivitet.


Avhengig av tykkelsen av trådene den er vevet av, oppnår Etxeondo Micro tre forskjellige materialer avhengig av sin letthet.


Lycra


LYCRA SPORT stoffet er spesielt utviklet for sportslige aktiviteter ved å kombinere velprøvd strekningen teknologi av LYCRA fiber med krevende stoff ytelsesstandarder for å gi eksepsjonell recovery makt, passform, og bevegelsesfrihet.


Ønsker og kjøpe Etxeondo Kortermet Trøye Konbina? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Jerseys modeller. Oppdag våre nye Dameklær kampanjer på bikeinn. Laget av Etxeondo, kommer dette Jerseys produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Etxeondo Kortermet Trøye Konbina

Typer av ermer
Farge
Glidelåslengde

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up