up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Lange Hansker Thermo

Etxeondo Lange Hansker Thermo

plus
  • Play videoEtxeondo Lange Hansker Thermo
  • Etxeondo Lange Hansker Thermo
  • Etxeondo Lange Hansker Thermo

Etxeondo Lange Hansker Thermo

Produktbeskrivelse Etxeondo Lange Hansker Thermo

ETX Termika hansker, tynne og ekstremt elastiske for mellomklassen vær. Disse komfortable og lette hansker fungere godt som et første lag for andre vinterhansker i de kaldeste forhold.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holde deg varm, komfortabel og beskyttet av et bredt spekter av værforhold. Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vind og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Hva synes du om å finne Etxeondo Lange Hansker Thermo med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Etxeondo. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Herreklær artikler.

Spesifikasjoner Etxeondo Lange Hansker Thermo

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Muy buena calidad,

-

Muy buena calidad, cogí la M, que es la que uso en otros guantes de Etxeondo pero me quedan un poco largos, quizás la S hubiera estado bien, a ver si con la secadora se ajustan mas. Echo en falta que funcionen for pantallas táctile

Utmerket

-

Hansker av høy kvalitet,

Thermo hansker etxeondo

-

Hansker at selv om de ikke er veldig tykk ikke lenger underholde andre tykke. For de dager at det er kaldt, men ikke for mye å få en tykkere. Noen ganger foretrakk de fordi de ikke mister kontakten i hendene eller mobilitet. Og prisen er veldig bra for kvaliteten de har. Lett å ta på og ikke ha eller borrelås.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up