`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Maillot Trier Tx

  • Etxeondo Maillot Trier Tx
  • Etxeondo Maillot Trier Tx
  • Etxeondo Maillot Trier Tx

Etxeondo Maillot Trier Tx

Produktbeskrivelse Etxeondo Maillot Trier Tx

Trier er en ekte Etxeondo klassiker. Den detaljerte styling og presise konstruksjonen gir en klassisk kjølig, lett, raskt fukttransporterende, suveren montering jersey sykling.


Fabrikkert fra Meryl microfiber, har den passformen og følelsen av et absolutt top-of-the-line jersey syklus, og ennå ikke er priset for å matche.


Det er profilerte paneler tillate en optimal kombinasjon av passform og flex på viktige anatomiske punkter. Flatlock-sømmer, Carril lommer, omtenksomt plassert reflekterende lapp og en stilig brodert halv zip alle peker til én ting: dette er et plagg produsert for å Etxeondo mest krevende standarder, og den leverer i hver avdeling.Funksjoner:


- Meryl Micro fiber stoff.


- Høy wicking.


- Fast-tørking.


- Lettvekt.


- Anatomisk formet for perfekt passform.


- Lav vindmotstand.


- Carril lommer.


- Brodert halv-zip.Teknologi:


Dette fiber virker godt på plagg designet for en aktiv livsstil. Den Meryl stoffet er et nytt komplett system av innovative bestandig fiber som gir beskyttelse og veier svært lite.


De er designet for å tørke raskt og for å gi eksepsjonell komfort under enhver sportslig aktivitet. .


Hvis du er interessert i Etxeondo Maillot Trier Tx, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herreklær produktnavnet fra merket Etxeondo har den høyeste produksjon skvaliten. Etxeondo designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Etxeondo Maillot Trier Tx idag!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk