`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Olaia

Etxeondo Olaia

  • Etxeondo Olaia
  • Etxeondo Olaia
  • Etxeondo Olaia

Etxeondo Olaia

Produktbeskrivelse Etxeondo Olaia

Bib tights spesielt utviklet for kvinner å nyte ridning i de kaldeste forhold.

Egenskaper:

Angliru pusseskinn

ETX Termika stoff

Elastiske bånd for bedre tilpasning

Veldig teknisk og anatomisk mønster

brodert logo

Refleks

sømløse stropper

Clima utvalg:

0 ºC til 12 ºC

Teknologi:

Etxeondo Termika: Termika stoffer gir varme og komfort. De er en lett form for isolasjon som gjør at du kan holde varmen når det er kaldt ute, og det har gode egenskaper som fjerner fuktighet fra huden. Termika stoffer skaper et isolerende lag av varm luft mellom stoffet og huden. Svette er absorbert fra huden av stoff takket være sin pusteevne.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen sykkel utstyr, oppdag bikeinn. Som Etxeondo autorisert forhandler har alle våre sykkel produkter full produsentgaranti av Etxeondo. Velg en av våre Dameklær kategorier og oppdag utvalget av Dameklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Etxeondo Olaia

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Ekstremt komfortabelt og glatt mønster. Veldig komprimerende men følelsen når du tar den på er som om du ikke har på deg noe, jeg vet ikke hvordan de får det til !! Jeg har ennå ikke prøvd chamois i lang tur, men jeg stoler på at den vil være behagelig fordi den kommer fra samme modell, men fra forrige sesong.

Olaxe etxeondo culotte

-

Nylig utgitt føles det bra, og puten er veldig behagelig for øyeblikket, tannkjøttet på bunnen av shortsen er veldig hyggelig med huden, anbefales.

Fin sykkelshorts

-

Veldig fine bukser, på grunn av den veldig gode polstringen kan du ta lange turer. Lett å ta på og ta av, og målingene er riktige.

Etxeondo culottes kvinne

-

High-end produkt, komfortable lange avganger. Uovertruffen pris av kvalitet. Takk

Badana spektakulær for lange sykkelturer med salesekker!

-

Jeg var ute etter akkurat dette: behagelig, lett å ta på og ta av og at puten var feit for mine lange sykkelturer med salesekker! Etxeondo skuffer aldri!

Veldig glad

-

Det var en perfekt følgesvenn på en lang tur. På 100 000 kjøretur var veldig behagelig og passet bra. Definitivt anbefalt

Strålende

-

Det er en flott shorts, jeg kjøpte den allerede i 2016 og jeg har gjentatt den igjen i 2020, siden den er en behagelig shorts og som har gitt meg et godt resultat.

Perfekt

-

Culotte veldig behagelig, behagelig, god pute, er stram, perfekt til vinter, styliserer kvinneskikkelsen!

Bon culotte

-

Bo, s ha past perfekt, bona badana i confortable, bona sensció d ajust

Veldig behagelig

-

veldig komfortable shorts. Lett å tørke.badana veldig bra med elastiske sømmer. veldig bra shorts.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk