`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Orhi

  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Orhi

Maksimal komfort og spektakulære montering med innovative rip-bevis og ett stykke sømløs laget smekker.Funksjoner:


- Etxeondo Powersystem 1,2 stoff


- Urraki pusseskinn


- Helstøpt sømløse bibs


- Elastiske sømmer


- Elastisk Etxeondo band


- Refleksdetaljer


- Brodert logoTeknologi:


Etxeondo Powersystem


En ny teknologi utviklet av Etxeondo i top-of-the-range bib shorts for å oppnå et plagg som er myk å ta på, med gode kompresjons kvaliteter, god pusteevne, motstand og tilpasningsevne.


Det er også kjennetegnet ved stor elastisitet på grunn av bruken av Lycra Sport elastomer. Avhengig av tykkelsen av trådene den er vevet av, oppnår Etxeondo Micro tre forskjellige materialer avhengig av sin letthet.


Lycra Sport Energy


Fiber som gir en komprimering kraft pluss for en eksepsjonell ytelse sammen med egenskapene til den Lycra Sport: en eksepsjonell kraft utvinning, en optimal tilpasning og maksimal bevegelsesfrihet.


Oppdag det store utvalget av sykkel produkter fra Etxeondo som vi har på lager til de beste prisene. Hos bikeinn, din nett sykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Etxeondo Orhi fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Etxeondo Orhi

Funksjoner
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (25)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Uttalelse om bestillingen

-

Forespørsel og mottak av materialet, alt riktig.

Utmerket

-

Dette er første gang jeg kjøper Etxeondo, og det er fantastisk, det passer perfekt og er perfekt. Jeg måler 171/70 kg i størrelse M

Perfekt

-

Perfekt, som beskrevet, et veldig godt valg.

Veldig behagelig smekke

-

En veldig behagelig shorts av høy kvalitet som er ideell for lange økter med vei eller terrengsykkel. Det eneste men er at det er litt dyrt.

Sterkt anbefalt

-

Veldig behagelig, tett og en veldig god kvalitetspute. Sterkt anbefalt.

Cullote orhi

-

En topp kvalitet cullote, med uslåelig ytelse.

Kvalitet

-

Når du har prøvd dette merket, vil du ikke ha et annet. Veldig behagelig og polstret for å gjøre en god kilometeravstand.

Utmerket

-

Ekstremt komfortabelt og glatt mønster. Veldig komprimerende men følelsen når du tar den på er som om du ikke har på deg noe, jeg vet ikke hvordan de får det til !! Størrelse M for 185cm / 72KG. Jeg har foreløpig ikke prøvd chamois i langtur, men jeg stoler på at den vil være behagelig fordi den kommer fra samme modell, men fra forrige sesong.

Culotte-topp

-

Det er ikke mye å si om etxeondo. Kvalitet 10 og puss er den beste jeg noensinne har hatt.

Topp kvalitet / enestående passform

-

En klassisk ORHI på rutene mine i årevis. I år i etxeondo har de forbedret, enda mer, passformen på låret. Det er en skikkelig hanske. Profesjonell skråstikk. Du vil ikke prøve en annen culote når du legger den på. Med mine 176 og 68 størrelse S som alltid. Perfekt! Utestående.

Skuffer ikke

-

God passform, kvalitet og behagelig pute, til det nivået som Etxeondo har vant oss. Jeg brukte den til en 4-timers MTB-utflukt og med temperaturer mellom 3 og 15 grader. På ingen tid hadde jeg rester eller manglet frakken. 100% anbefalt.

Etxeondo orhi

-

Stoff av veldig god kvalitet, med en utmerket pute som passer veldig bra. Det er den fjerde culotte som jeg har fra etxeondo med en veldig god kvalitet som alltid av dette merket. Frakten har gått raskt.

Etxeondo orhi long culottes

-

Komfortabel og perfekt passform. Veldig fornøyd med kjøpet, både for produktet og for service, levering, overvåking. Alle av 11.

Kvalitet

-

Meget god kvalitetsprodukt garantert etxeondo

Etxeondo skuffer aldri.

-

Veldig bra produkt På høyden av etxeondo. Forsendelsen har vært rask.

Kvalitet

-

Jeg har prøvd det på 4 grader, det er veldig behagelig, varmt og passer godt, hvordan alt Etxeondo gjør! Størrelse S 1'72cm / 67kg

Sterkt anbefalt for kalde dager

-

En flott skjorte for kalde dager med veldig god skjerm. 100% anbefalt.

Saueskinn

-

Høyeste kvalitetskloss, etter 5 timer på sykkelen ser du ikke noe. Størrelse M for 1,82m og 75kg perfekt!

Calentito

-

Veldig myk innsiden og perfekt for svært kalde temperaturer

Langtrøye orhi etxeondo

-

Shorts har en veldig god finish. Det er veldig behagelig. Jeg måler 184 cm og vekt 80 kg og størrelsen L er perfekt for meg. Jeg har flere klær fra Etxeondo-merket, og jeg er glad for dem alle. 100% anbefalt.

Culote

-

Meget god kvalitet som alltid med Etxeondo. 168 og 64 kilo, størrelse M perfekt passform

Av de beste culotes

-

Justeringen er fantastisk, det ser ut til at du ikke har noe. En pute av god kvalitet, som ferdig.

Basque verdt arbeids

-

Har Orhi av Etxeondo komme i den lange versjonen, og er veldig fornøyd. Toppen av området når det gjelder behandling av, materialer og trekk (Urraki). Passformen er ideelt. Er 180 cm høy og veier 78 kg. Etterslep på størrelsen bordet mellom størrelsene L og XL. Har bestemt på L og var 100% korrekt. Min anbefaling: Hvis man er nødvendigvis velge den mindre størrelsen, i henhold til tabell mellom to størrelser. Dette gjelder i hvert fall for dette produktet. Etxeondo er sterkt anbefalt.

Etxeondo orhi bibtights

-

Kanskje din komfort og god passform. Den svettebånd er veldig behagelig og gir deg mulighet til å lage lange avstander i komfort. Foruten sin stoff er det varmt og lar deg gå ut på de tøffeste dagene i den varme vinteren.

Tights etxeondo

-

Veldig varm og komfortabel. Ikke trykk for. Den svettebånd er rettferdig, verken tykk eller for tynn. Den kombinerer godt med andre drakter.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk