up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Over Sko Punta WS

plus
  • Play videoEtxeondo Over Sko Punta WS
  • Etxeondo Over Sko Punta WS

Etxeondo Over Sko Punta WS

Produktbeskrivelse Etxeondo Over Sko Punta WS

Windstopper halv boot som holder tærne beskyttet mot vind og kulde. Dette tåhette kan brukes uavhengig eller sammen med en annen full oppstart for å få ekstra beskyttelse i de kaldeste forhold.

Etxeondo Over Sko Punta WS er et produkt som samsvarer til den Oversko kategorien innen Damesko utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Etxeondo Over Sko Punta WS? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Spesifikasjoner Etxeondo Over Sko Punta WS

Farge
Funksjoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Etxeondo alt er bra

-

Perfekt, de passer godt til skoen og er veldig varme

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up